![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
![]() Merhaba arkadaslar Foruma yeni Kayıt oldum. Hevesim war bayagı bu işlere. Kaşımı deldirmek istiyorum ama 2-3 takıldıgım nokta war .... Mesela Deldirdikten sonra ben 1-2 hafta geçince çıkarmaya baslıorum. Sakıncası yoktur umarım. Bide Piercing takmadıgında Kaşınız düşüyormuş Bu dogrumu ?? Öyleyse hiç çıkarmamak lazım buda kötü oluyor ... Ayriyetten bir sorum daha war. Sol kulagım dellik. Ayrıca kulagın üstündeki ovalimsi yer warya, Kıkırdagın karşı çaprazındaki olan yer, Orayıda deldirip piercing takmak istiyorum. Böyle birşey mümkünmü yada yakışırmı ? Solda delik war bu piercingi solamı taksam sagamı taksam daha tarz olur yardım edin İyi qünLeR.... |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Administrator
|
piercing yaptırdıktan sonra en az 2 ay küpeyi çıkarmamamlısın
kaş düşmesi diye bir şey yoktur bunlar şehir efsaneleri ben 7 yıldır piercing yapıyorum kaşı düşeni görmedim kulağının her yerine piercing yaptırabilirsin madem solda bi delik var diğerinide sola yaptır şık durur.daha fazla bilgi için bizi 0216 347 59 53 den arayabilirsin güray |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
|
bu arada hayko cepkinin gözü doğuştan öyledir..piercingle ve kamyon çarpmasıyla bi alakası yoktur kendilerinin
|
|
|
|
#4 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
bi sus
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
günes geçmis kafasına
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
kandırmıyalım derken??
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 09:02 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr