![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
cuma günü göbeğimi deldirdim ilk gün hiç bi sorun yoktu ikinci gün yani dün vücudumda özellikle belimde kızarmalar we kabarıklıklar oldu.ve dün akşam göbeğime pomat sürerken kan geldi biraz bu sabahta geldi ilaç sürerken. şimdi ne yapmam gerekio kızarıklıklar arttı kolumdada çikti pufff nerden yaptirdim ya!!!!!!!!!
|
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
korkma be normal.. ilk 1 ay geçene kadar böle şeyler olabilir.. sen pomat sürmeye temiz tutmaya gayret et.. daha iltahapta akar bekle biraz
![]()
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
alerji yapmışta olablr
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
bugün yine kan geldi iltihap yok =/ piercingle ilgilenen bikaç kişiye sorum kan gelmesi normal değil dediler. kılcal damaramı kesmiş olabilrmiş ama göbeimi delen adam öle bişe yok dio. yinede korkuorum yani pieringi çıkartsammı ne yapsam bilmiyorum ?? yüzde yüz titanyum piercing alerji yapmaz diolar ayrıca
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
doktora git dicem ama kovalıyabilir seni
![]() ![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:54 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr