![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Benim de kaşıma yaptıralı 1,5 ay oldu ve çıkarmak istiyorum artık, nasıl yapacağımı bilmiyorum. Yaptırdığım yere mi gitmem gerekiyor? Değiştirmek istiyorum çünkü zaten ilk başta istemediğim takıldı mecburen ama sanırım artık çıkarabilirim diye düşünüyorum.
Piercingim bundan; ![]() Zaten biliyorsunuzdur. Halka olanlardan takmak istiyorum. |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Member
|
Ya 1 ay daha beklesen çıkarsan daha iyi olur aslında.
Ama eğer değiştirmek istiosan deldirdiğin yere git bence cnm..
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
Ya çok batıyor bu kıyafet değiştirirken, uyurken felan. Dün gece kopcak sandım iki kere uyandım.
O yüzden değiştirmek istiyorum bir ay sonra almanyadayım fırsatım olmayabilir. |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
çıkarmak derken nası yani çıkarmak??
nası çıktığını soruyosan.. Onun o iki ucundaki Koni ler varya onlar vida şeklinde çevirip çıkartıyosun.. Bence Bar ı daha çıkartma Toplarını flan deiştir.. Madem bundan istemiodun daha hoş toplar takablirsin istediğin gibi.. Ama illede çıkarcam diosan (1 ay beklesen daha ii olurdu aslında ama) Bar ı çıakrtırken Thiocilline benzeri kullandıın bi krem varsa onla iyice yağla kolay çıksın.. Sonra ne takcaksan tak.. Piercingin eğimli sanırım düz deil, halkaya alışması yinede biraz zmn alablir.. ama bncede sn 1 ay daha fln bekleseydin iyi olurdu.. ve yapamıcaksan git bi Piercing stüdyosuna çıkartsınlar.. |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
Hmm peki o zaman şimdilik çıkarmayım. Ama denedim ben hiçbir şekilde oynamıyor, ya da ben beceremiyorum. : D
Teşekkür ederim. |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
kargaburun la tut çevir xD xD
Saatin tersi yönünde çvrnce çıkıo sanırım dene brs daha :S |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
bence sen o kafayı komple kes at ama gözlerin kalsınnn banada gönderebilirsin tabi
))) bysss güsel göslü |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:52 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr