![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Merhaba
Bir sorum olucak cevaplarınızı bekliyorum.Şimdiden teşekkürler. Dün çenemi deldirdim.Yani dudak diyebiliriz ortası.Delen kişi Çok kısa bir piercing taktı.2 cm falandir belkide bilmiyorum ve biraz şişme yaptı.dudağımın iç kisminda piercingin arkasının izi çıktı ve piercing arada sırada oraya giriyor gibi.Ne yapmalıyım ? |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Lütfen aciL cevapp
![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
başka çare yok git bi piercing ciye Uzun bar al..
Eskisini çıkart onu dak..Ama Yeni piercing i iyi dezenfekte etmen gerek ona göre normalde piercing iyleşmeden çıkarmak pek ii bşe deil ben her nekadar uymasamda ![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
![]() |
Piercing belli bir müddet durması gerekiyor.Bunu zaten takan kişi söylüyor.Ona gidip durumu danış şu vakitte değiştirebiliriz felan der.O zaman da beğendiğin piercingi alıp gider değiştirirsin ama vaktinden erken çıkarırsan bazı sorunlar yaşayabilirsin x]
|
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Junior Member
![]() |
bu dediğin şey benim başıma da geldi. dudağımın arkasında piercingin izi vardı ve içine giriyordu. bi kaç gün daha dayanabiilrsen şişlik en azından biraz daha inecektir ve daha rahat edersin. bir de bana da okyanus suyu ve bepanthene plus kullanmam tavsiye edilmişti. bu da yardımcı olabilir. yine de çok rahatsız olursan git piercingini değiştir bi sorun olcağını düşünmüyorum çünkü bana da deldirdiğim yer iz geçmezse daha uzun barlı piercing takarız demişti. sorun olsa böyle birşey önermezlerdi diye düşünüyorum
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
uzun barlı piercing al hemen deiştir ve bidahada cıkarma biarz acıcak ama baska yolu yok
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
piercingi deiştirirken thiocilline benzeri bi krem sürün iyice kaygan olsun fazla acımadan deiştirirsiniz piercingi..
|
|
#8 |
|
Junior Member
![]() |
piercingimi taktıralı 1 2 ay olmuştur ve arkasındaki izi hala geçmedi uzun bar takılı olduğu halde ve kısa bara geçiş yapamıyorum arkası içine girer gibi oluyo ne yapmalıyım?
![]() |
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
o yuvarlak iz uzun da taksan kısa da taksan kalıyo piercingi taktığın müddetçe. abes durmuyorsa kısa bar takıp da dudağını sıkıştırmanın bi manası yok bence.
|
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Senior Member
|
hyr o iz bi süreden sonra geçio hep kalmıo.. bnde 1 aydan snra hiç kalmamıştı iz..
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:48 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr