![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
merhaba arkadaslar ben 2 gün önce yani salı günü okul çıkısında birden kafama esti dövme yaptırıyım dedim
ve alsanacakta zencifre var kıbrıs şehitlerinde.oraya gittim sol kol bileğime bir kelebek,altında da çok ufak yıldızlar var.yalnız bugün tam 2 gün oldu ama sanki kelebegin rengi soldu.bepanthen plus sürüorum hergün 5 6 kez.ve şuan dövmenin boyaları bayaa kabarık ve küçük küçük boya parçacılkları dövmeden çıkıyo.acaba kabuk mu atıyo yoksa boyamı çıkıo :S bugun 2. gün olmasına ragmen bu kadar kısa sürede kabuk tutarmı :S |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Junior Member
![]() |
Evetkabuklanmaya geceden başlar renkte solma 2 günde olacak bir iş değil sen sadece kremlerini kullan kaşındığı zaman haifi hafif tokatla kaşınan bölgeyi + günde 5.6 kez sürmene de gerek yok plus merhemi 3 defa sür parlayacak kadar ne çok nede az saygılar kabuklarıda soyma
sonra 1 ay sonra gelip bu dövmede boşluklar var demenize gerek kalmaz dövmecinize herşey sizin elinizde dövmeci işini yapar gerisi size kalmış saygılar |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Senior Member
|
ne demek ya dövmeciniz işini yapar gerisi size kalmış sen bu zihniyetle 1 sene içinde kapatırsın o tükkanı tükkan diorum stüdyo bile demiyorum size ben !
|
|
|
#4 |
|
Junior Member
|
merhaba tistan bana ancak sız yardımcı olabılrısınız
ben yaklaşık bır ay önce dövme yaptırdım ve bepanthen merhemı kulandım halende kulanıyorum hergün ama dövmenın üzerı kabarık neden olabılır ufak bır yazı yazdırdım sag kol bılegıme sızce neden yazılar kabarık duruyor ve bepanthen kremı halen kulanayımmı saygılar ınşşalah sız barı bana cevap yazarsınız |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
|
1 ay iyileşmesi için yeterli hatta uzun 1 zaman hulusi sanırım dövmen kabuk attı.Dövmenin bazı bölgeleri iğnenin giriş çıkıştaki verdiği tahribata bağlı olarak kabarık durabiliyor benimde 2 dövmemin bazı yerlerinde kabarıklık var... Bahsettiğin kabarıklık renk ve şeklini bozmayacak şekildeyse önemli birşey değil kafana takacak 1 durum yok yani ortada... için rahat olsun...
|
|
|
#6 |
|
Junior Member
|
cok teşşekür ederım bu hızlı cevabınız ıcın ve yardımcı oldugunuz ıcın şımdı ıcım rahat dıyebılırım adam gıbı benım sorumu cevap verdınız .helal olsun görüşmek üzere ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
|
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Senior Member
|
rica ederim
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:24 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr