![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Member
![]() |
slm arkadaşlar işiniz yoksa size bişi soracağımmm
ya bnde dudağıma piercing taktırmak istiore ama ailem karşı çıkore ya annemin dediği şeye bakın çok haywansıymış bnde diorumki olsn anne snuçta bizde biolajik olarak birer haywanız dimi ama öle işte plastik fln hak getire hiç bişeyye izin wermiolar acep bn taktrıp gelsem bişi derlermi tecrubelerini paylaşmak isteyenler buraa hadi bakammm ![]() |
| Offline |
|
|
|
#2 |
|
Senior Member
|
ben 6 Piercing takıpda Bi tanesini bile ailesine çaktırmamış biri olarak
![]() yardımcı oliiimm ![]() ![]() Şindik eğer piercing yaptırırsan önce iileşmesini bekle iileştikten sonra ztn görselerde; -Çıkarırsam Mikrop kapar, Delik Kalır bidaa kapanmaz, İddaa ya girdik arkadaşlarla 1 ay takmam lazım vs. vs. bişeler uydur işte ne blim accık yaratıcı ol ![]() Bide Piercing in Topunu çıkart Sadece barı kalsın ztn bi süreden sonra dilinle Dişlerinle fln takıp çıkarabilin ![]() ![]() konuşurken içeri çekersin yanlarından ayrılınca geri takarsın ben 1 aydır öle yapıom hala görmediler ELİMDE bile piercing var onu bile daha görmediler ![]() |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Junior Member
![]() |
ya o piercingin ucunu deldirdikten ne zmn sonra ckrtabiliyosun deldirdiim gibi ucunu ckrsam bişi olurmu
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#4 |
|
Senior Member
|
eğer ucundaki Top tan bahsediosan ve Piercing şişmeyen bi bölgedeyse
Boşta kalmaması şartıyla yani Bar deliği tamamen doldurması şartıyla çıkarabilirsin hemen..Ama eğer şişen bi bölgeyse Bar biraz geride kalabilio bazen şiştiiğinde bar içeri gömülüo ![]() ama yeterince uzun değilse öle olur.. ![]() yoksa direk çıkarabilrisn top u ![]() tekniken ve mantiken heç bşe olmass ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#5 |
|
Member
![]() |
hmm thanxxx owen kardeş
![]() dicem bu bilimsel bi deney acaba wucudumuz metallerle tepkimeye giriomu heralde o zman bişi demezler yardımlarn için saolasnn... ![]() |
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Senior Member
|
Aynn öle de
![]() yıllık ödevim fln de ![]() ![]() ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#7 |
|
Junior Member
![]() |
dudak ta piercing.şişen bi bölgemi bilemicem
![]() :Pyani henüz yptrmadm yptrcm . saol engin bilgilerini pylastıın için![]() ![]() ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#8 |
|
Senior Member
|
Bnm çenemde vardı
yani Dudaın altında ortada..şişmişti dudaın dier yerleride şişio sanırım ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#9 |
|
Junior Member
![]() |
iimiş
![]() ne zmn gcmsti acaba? |
| Offline |
|
|
|
#10 |
|
Member
![]() |
hadi ya dduak şişiomu ya bide owen sadce iğne batrıldığ zman küçük bi acı weriomuş delme işlemi bittikten sonra hiçbir acı yokmuş doğrumudur...?
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#11 |
|
Junior Member
![]() |
yaa ben bugün piercing yptırdım ama o ucundaki top cıkmıyo nasıl cıkarcam sıkısmıs sanki koparcam nerdeyse
![]() |
| Offline |
|
|
|
#12 |
|
Member
![]() |
bilmiom ama sanrm çewirerek... ::::
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#13 |
|
Junior Member
![]() |
![]() ![]() dalga gçme yaww.ama skı cok kesecem demiri![]() |
| Offline |
|
|
|
#14 |
|
Administrator
|
saat yönünnün aksi istikametinde çevir
|
|
#15 |
|
Junior Member
![]() |
çook denedm yptırdıımda hiç acımıyodu artk uraşmaktan cok acıyo.hep benim basıma glir ztn böyle şeler
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#16 |
|
Member
![]() |
ya madem taktırdğın yere git yardmcı olsnlar belkide sen acıyo die fazla çewiremiorsundur wsss...
![]() bide şey ya annenler gördü mü peki çıkaramıosun ya |
| Offline |
|
|
|
#17 |
|
Senior Member
|
Eğer labret veya çift toplu çemberse çevircen.. başka yolu yok
![]() tek toplu çemberse çek çıkar ![]() ![]() Bu arada Pınar.. şu acı olayı okd mühim deil iğne tamamen girdikten sonra nerdeysi Hiç acımıo..Zaten delenler Buz, Local Anestezik etkili Krem ler falan kullanıolar.. fazla acımıo.. ben mesela elimi delerken sadece 1 dk falan buz tuttum delerken Hiç Bşe hisstemedim hemde hiçç.. ![]() iğne deldi geçti okdr ![]() ama tek elle topu takması zordu okdr ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#18 |
|
Junior Member
![]() |
vlla dha gtmem.mesela ben ölceek gibi hasta olsam zorlamasalar yne gtmem
![]() ![]() ![]() ben acıya dayanıklıyım.mesela uyusturmadan deldi adam.bişi olmadı.annem biliyodu.ama görünce öleee suratıma bktı bktı doru dürüst byerine yaptrsaydın bari dedi nereye ddm brn dedi.brn doru dürüstmüs,bide cok cirkin olmusum![]() ![]() :Pşimdide cıkar kapansın diyo olduu....bbmlada ztn evde nadiren karsılasıyozz![]() hem ona neki(grçi annemede ne)![]() ![]() ![]() srada dövme vr.owen:acıya dayanıklıyım ddmde o kadar da deil.çekip nsl ckarcam ![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#19 |
|
Member
![]() |
lap die
![]() ![]() |
| Offline |
|
|
|
#20 |
|
Senior Member
|
![]() ![]() ya şimdi iki çemberin bi ocu boş oraya da top takılıo işte onu çek çıkar ![]() bimki öleydi ![]() |
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:21 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr