![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Member
![]() |
ewd arkadaşlar dün kulagına helix piercing yaptırdım ve birkaç sorum vr
1.küpenin ne kadar kulağımda kalması lazım???? 2. çabuk iğleşmesi için ne yapmalıyım 3. ve son olarak tabancayla deldim bi sorun çıkmaz dimi ![]()
|
|
#2 |
|
Senior Member
![]() |
merhabalar ....
kıkırdak daki küpenin en az 1 ay kulakta kalması sart ..cıkarıp takma islemi yapmak cok acı vericidir aynı zamanda o kulagının üstüne yatmaman lazım .. cabuk iyilesmesi icin thiocilline Krem kullana bilirsin . tabancayla delim genelde kıkırdagın yapısına zarar verdigi icin pke tavsiye edilmez ve ayrıca isi bilen kisiler tarafından yapılırsa daha iyi olur nedeni duyma bozuklulugu vs.vs . sorunlara davetiye cıkarta bilir .. kendimden bi örnek veririsem sag ve sol kulagımda 2 ser tane helix küpem var hepsini tabanca ile deldirdim sana dedigim seyleri kendimde yaptım sorun olmadı |
| Offline |
|
|
|
#3 |
|
Member
![]() |
ço..k saol
bi de arkadaşım deldiği gündn çıkarıp başka taktı bende yapmayı düşündüm ama burguyu bir türlü çıkaramadım ve çok ağrıdım nolrmal mi ağrıması?????
|
|
#4 | |
|
Member
![]() |
Alıntı:
![]()
|
|
|
#5 |
|
Senior Member
![]() |
evet o arkadaki klips cok kolay cıkmaz bunun icin yardım alman gereke bilir ayrıca küpe degisimide acı verecektir zaten genede iilaki degistiricem dersen bi risin den yardım alarak yap kuvvetli cekmesi lazım tabi bu sırada küpede cıkıcak ..ayrıca agrıması normal dedigim gibi en gec iyilesen yer kıkırdaktır .......
|
| Offline |
|
|
|
#6 |
|
Member
![]() |
saol dedigini yaparım
![]()
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 08:20 PM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr