PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : YARDIMMM ACİLLLLLLL!!!!!!OFFFFFF!!! dudak piercingi

gizem87
08-12-2009, 05:29 PM
ARKADAşlar benm acil yardıma ihtiyacım var artık canım çok sıkılıyo! çekip çıkarcam şu ağzımdaki piercingi
2 ay önce dudağımı deldirdim. ilk başta baya şişti. sonra şişten dolayı dudağımın içinde iz kaldı. ve bu aralarda dudağım değil deldirdiğim yerde çok iğrenç bir şişlik var. piercing yaptırdığım yere gittiğimde silikon piercingle herşeyin hallolacağı söylendi ve değiştirdim. ama pek DE inanamadım:S çıkarmakta istemiyorum ama bu benm için eziyete döönüştü!
ARANIZDA BÖYLE Bİ DURUMLA KARŞILAŞAN ARKADAŞ VARMI. BAŞIMA GELENLER NORMALMİ? YOKSA BENM VÜCUDUM BU PİERCİNGİ KABUL ETMİYORMU?
cevap verirseniz gerçkten çok sevinir artık biraz olsun rahatlarım şimdiden teşekkürler

Wookiey
08-18-2009, 12:38 PM
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D upupup

gizem87
08-18-2009, 02:15 PM
:d :d :d :d :d

dFxtw
08-22-2009, 11:14 AM
delim sırasında bı sorun olmuş olabilir ya da çelik piercing taktıysan alerjin vardır,titanyum piercing takmayı dene derim...

Owen
08-22-2009, 02:28 PM
valla silikonun içinte nikel %0 olması lazım alerji yapmaz slikon :D:D delimde vardır belki bi sorun :D:D çıakrt sn onu iyleşsin yine deldirirsin bnce fazla kasma :D:D
ilginç ama :D

gizem87
08-29-2009, 01:25 PM
evet cikarip diger tarafi deldirmek zorund kaldim zaten:( umarim birdaha ayni sorunu yasamam