PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Yardım Lütfen!! ( Komik :D Oku mutlaka :D )

Owen
07-12-2009, 03:52 AM
Arkadaşlar Annem ve kız kardeşim bir yakınımıza yapılacak sağlık müdahalesi için hastanede refakat etmek amacıyla evden uzaktalar. Yalnız onların olmadığı süre zarfında ben evde bazı değişiklikler farkettim. Size danışmak istedim.

-Bulaşık yıkama sırası Babama geldiğinde oy birliğiyle bu temizliği ertelemeyi kararlaştırdık. Yalnız 1 haftadır bekleyen bulaşıklarda bazı değişiklikler oldu. Öncelikle geceleri nefes aldığını hissediyoruz. Sabahta Babam kızartma tavasının ona hırladığını iddia etti. Bu normal bir durum mudur?

- Daha önce hamam böceği görmüştüm. Ancak Annemler gittikten sonra sayıları arttı ve bazıları ayakkabı boyutunda. Üzerine basınca yada zehir sıkınca ölmüyorlar. Nasıl başa çıkabiliriz?

-Tuvalet tıkandı ve koku yapıyor. Tamirci çağırdık ama ''Arada bir Sifonu çekin.'' deyip koşarak uzaklaştı. Sifon nedir? Nasıl çekilir? Resimli anlatım lütfen...

- Yediğimiz Bazı ekmeklerin üstünde yeşil ve mavi renkte, yumuşak tüylü bölgeler var. Kardeşim bu ekmekleri yiyince halisünasyonlar gördüğünü söylüyor. Bu daha önce yoktu. Bu yeni bir ekmek çeşidi midir?

-3 gündür giydiğim çorap kokmaya başladı. Parfüm sıkarak hallettik ama bu sefere sertleşmeye başladı ve ayağımı rahatsız ediyor. Bu nasıl giderilir?

Şimdiden teşekkürler..

)V(!$r@
08-08-2009, 09:29 PM
:S:S:S:S:S:S bence siz başka ev tutun::D:D:D:D:D:D:D:D

Owen
01-28-2010, 12:42 PM
ilk okuduumda yarılmıştım yaa :D:D:D:D:D:D