PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : yaranın çabuk iğleşmesi için ne yapmalıyım...

oral.lp
05-27-2008, 05:25 AM
arkdaşlar dudağımda piercing var piercingim sıktığı için şişik ve morluk var bu ne zaman geçer ve ne yaparsam geçer...deliğin çabuk iğleşmesi için ne yapmalıyım????

spider
05-27-2008, 10:06 AM
en yakın profosyonel stüdyoya gitmeni tavsiye ederim

oral.lp
05-27-2008, 04:17 PM
ben giresun da oturuyorum ve giresunda yok ben taa orduya gidip orda yaptırdım piercingim sıktığı için olduğunu biliyorum bu geçmezmi?? buradada ince uzun piercing bulamıyorum

spider
05-28-2008, 07:58 AM
eczaneden okyanus suyu sprey al sık

oral.lp
05-28-2008, 02:13 PM
onu içemi sıkıcam dış tarafınamı şişik iç tarafta morlukta öyle iç tarafa kremde süremiyorum...

deepNdarkness
05-28-2008, 02:40 PM
her iki tarafa sıkabilirsin ayrııca spiderin dedigii bi std git ayrıcıca piercinginide degiştirmiş olursun sıkıyomuşya o bakımdan dedim umarıım çabuk ii leşir geçmiş olsun !

oral.lp
05-28-2008, 02:57 PM
teşekkür ederim ben bi tane piercing aldım uzum ama kalında girmiyo zorlayınca acıyo daha 5 günlük delik biraz daha zorlasam girermi acısına dayanırım bişey değil ben kötü bişi olur diye fazla zorlamıyorum kalın olanı takimmi biraz zorlayıp kötü bişi olurmu????

deepNdarkness
05-28-2008, 03:04 PM
kötü bişey olurmu sorusuna kesin bi cvp veremem senin ilk barın 1.2 miydi şu anda aldıgıında 1.4 falan mı? ayrııca neden öyle aldın ? yani ben bööle bişey çenemde denedim 1.4 lük taktım ama benimki iiyileşmiş ti hiç bişey olmadı biraz zorlandı ama acı falan olmadı senin deligin yeni oldugu için sorun olabilir belki yani bilmiyorum seni yanlış yönlendirmekte istemiyorum ama takmaya bi çalış çok acıyo sa yapma

oral.lp
05-28-2008, 04:25 PM
piercingim kaçlık bilmiyorum bu konuda bilgim yok.ne kadar sürede iyileşir piercing bölgesi tam olarak ben hergün iki-üç kere tuzlu suyla iç-dış yıkama yapıyorum merhemlerini sürüyorum iç tarafta şişik olan böge acıyodu dün ama bugün sadece sert fazla acımıyo bakalım yarına ilerleme olursa sorun yok... bi dahaki hafta halka şeklinde olanladan takıcam (okulda saklanmıyo halka şeklinde olanlar:D) ama onun nasıl takıldığı hakkında bir bilgim yok bu konudada yardım ederseniz sevinirim..

birde yemek yerken ağzımı fazla açtığımda dişime takılıyo ve acıtıyo bunun hakkında biraz bilgiye ihtiyacım var

deepNdarkness
05-28-2008, 07:13 PM
ortalama 15-30 gün falan bukdar süre geçtikten sonra piercingini degiştirmen daha ii olur yani sonuçta daha bi kaç günlük belkide oranın şişmesi falan mikrop kaptırman olabilir yada iltahaplanmıştır yani bir çok olasılık var halka piercing inde çeşitleri var tam halka ve ortasında top olan küpe ortadaki topu çıkartıyosun soonra barı çenene taktıktan sonra topuda takıyosun zaten bu açıklamaları aldıgın yerdekiler yapar çok zor bişey deil ....

dişine takılma olayı ise şu an kullandııgın bar demmekii uzun yani bundan da yola çıkarrak senin bahsetitiigin şişligin sebebi sen olabilirsin barı çıkartıp takmak vs ile mikrop kaptırmış ola bilirsin o yüzden delimden sonra küpe en az 15 gün çıkarılmamalı die burda uyarılar yapılıyo en iisii sne bakımını ihmal etme .....

oral.lp
05-29-2008, 04:26 AM
birde dış tarafta piercingin altı pis yani krem kurumuş kalmış orda onu piercing olduğu için yıkayamıyorum onuçıkarıp yıkasam hemen sonrabi daha taksam bişi olurmu??