Orijinalini görmek için tıklayınız : Yabancı Madde Sendromu..Piercing yapanlara soru..
Arsenique
04-29-2008, 10:52 AM
Yaklaşık bir sene önce kaşıma piercing yaptırmıştım fakat iltihaplanma başladı ve bi türlü durmadı sterilizasyon için fucidin pomad kullanıyordum sonrada aldığım bilgilere göre bana bunun yabancı madde reaksiyonu olduğu söylendi vücuda yabancı madde girdiğinde tepkime oluşur ve piercingi kabul etmezmiş..
Size sorum bu doğrumudur yada herhangi bir çözüm vede tedavisi varmıdır..??
Şimdiden teşekkürederim..
deepNdarkness
04-29-2008, 01:36 PM
benim bildigim bu olayda piercing atar iltahap faan oluşur ama sonunda piercing atar! ama güray abi daha ii bilir en iisi o cvp lasın geçmiş olsun inş düzelir !
spider
04-29-2008, 02:07 PM
küpen gerçek titanyum olmayabilir. eğer çelikse ve çin malı çelikse içinde yüksek miktarda nikel vardır.nikelde bir tuz salgılar o tuz kana karışınca nikele duyarlı isen iltihap geçmez.gerçek titanyum küpe stüdyomuzdan temin edebilirsin fiatı 30 ytl dir.birde sadece okyanus suyu sprey al onu sür.eczaneden alacaksın ve banyolardan sonra fönle kurut
deepNdarkness
04-29-2008, 02:36 PM
1 yıl geçmesine ragmen sanki yeni delim yapılmış gibi olcak ozam bakımı faan ... küpeni al tak bide ondan soora yaz =)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.