Orijinalini görmek için tıklayınız : www.bodycandy.com'dan alışveriş yapan var mı?
oznurturk
06-23-2008, 11:23 AM
arkadaşlar türkiye'de bu kadar fazla seçenek görmemiş olmamdan dolayı ve beğendiğim piercingleri burda bulmuş olmamdan dolayı bu siteden alışveriş yapmayı düşünüyorum.--- www.bodycandy.com --- Tüm dünyaya yolluyorlarmış ancak aranızda daha önce buradan alışveriş yapan varsa ne kadar sürede eline geçtiğini tecrübeden öğrenmek istedim. Daha önce buradan alışveriş yapan varsa tecrübelerini paylaşmalarını bekliyorum :) Şimiden teşekkürler.
Opeth
06-24-2008, 11:13 AM
Fiyat ve çeşitten önce içerdiği madenlere dikkat etmeni öneririm :) Sertifikası var mı sonra alerji filan olmasın dimi
oznurturk
07-02-2008, 11:33 AM
Kullanılan maddelerin çoğu (en azından benim ilgilendiğim göbek piercing'leri) 316L Surgical Grade Stainless Steel. Çok anti-allerjanik bir yapıya sahip olduğum için içim rahat açıkçası... Ayrıca ben göbeğimi deldirdiğimde titanyum kullandılar ki caddebostan dreamcatcher'da deldirdim ama piercingler vitrinde duruyordu herhangi bi paketten kutudan çıkmadı veya herhangi bi belge görmedim. Sadece güvenilir bir yer olduğunu düşündüğüm için vitrinden alınıp sterilize edilen piercing'i takmalarında bir problem görmedim. Dünyada göbek piercing'i gördüğümüz kadarıyla birçok bayan tarafından kullanılan sık sık rastladığımız bir süs. Ve o kadar farklı modellerin her birinin de sertifikalı titanyumlar olduğunu düşünmüyorum çünkü titanyumda bu kadar fazla seçenek yok malesef. Olsa da alsak orası ayrı ama ben yine de çok fark edeceğini düşünmüyorum zira dediğim gibi alerji konusunda son derece sorunsuz bir vücudum var ve cildim çok kolay kendini yeniler. Ayrıca kapanmış yara yani biliğin kulağımızda yıllardır duran delikler gibi bi kıvama gelmiş bi yere ekstra alerjenik bünyeler dışında sorun yaratacağını düşünmüyorum.
Yani demek istediğim bence denemeye değer bir site ben açıkçası türkiye'de hep alternatif tarzda piercinglerle karşılaşıyorum ve bu da benim kullanmak istediğim türden ürün yalpazesine dahil olmuyor. Ben p.tesi günü siparişimi verdim bu siteden. USPS Priority mail seçeneğini seçerek ücretsiz kargo'dan yararlanmadım çünkü bir an önce elimde olmasını istiyorum (malum yaz geldi :)) Aynı gün içersinde ürünüm kargoya verildi bundan sonrası USPS'e kalmış. Eğer ilgilenen veya merak eden olursa kaç gün içinde geldiğini ürünlerin gerçekten de orada göründüğü kadar güzel olup olmadığını ve siteyle ilgili diğer tecrübelerimi paylaşabilirim.
Opeth
07-02-2008, 02:09 PM
Çok teşekkürler bu değerli bilgileri bizlerle paylaştığın için, eminim faydalı olacaktır :)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.