PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Vücut Gelıstırme Sporu Yapmak, Asırı Kılo Almak Ya Da Kaybetmek Kalıcı Dövmeyı Etkıle

ilyasberk
06-28-2008, 02:28 PM
VÜCUT GELISTIRME SPORU YAPMAK, ASIRI KILO ALMAK YA DA KAYBETMEK KALICI DÖVMEYI ETKILER MI?

Dövmeyi yaptirdiginiz zaman diliminden sonra (özellikle kol ve omuz icin gecerli) dövmeyi yaptirdiginiz bölge kaslariniz 2 yada 3 kat genislemeyecekse herhangi bir problem yaratmaz. Zaten Vücut Gelistirme Sporu’na baslama yas ortalamasi 18 oldugu düsünülürse, o yastan sonra vücut ölcülerinin spora bagli kaslanma orani profesyonel vücut gelistirme sporculari disinda 2 kat ve üzeri olamaz. (Not:4 sene Vücut Gelistirme Ve Body Fitness Antrenörlügü ile ugrastim. Hala da fitness yapmaktayim))
Ancak asiri kilo kayiplarini ve alimlari icin ayni seyleri söyleyemeyiz. Dövme bulunan bölgedeki asiri kilo alimi (özellikle göbek, kaba etler, boyun, baldir) ve kaybi estetik bozukluga yol acabilir.

gerktoo
07-30-2008, 01:05 PM
tesekkurler bende bunu merak ediyodum benim goguste var 10 15 santim kadar bodyle ugrasiyorum ama fazla bisey farketmez heralde

ilyasberk
08-28-2008, 12:53 PM
ßıLmı0rum walla:)

gidici
08-29-2008, 12:02 PM
Selam
BİldİĞİn GÜzel DÖwme ÇeŞİtlerİ Warmı Warsa Nerede?