semicolon
08-19-2008, 09:41 PM
slmm.. burda bahsetmek istediğim olay tüm dövmecileri ilgelendiriyor sanırım :confused: öncelikle ben 2 yıldır dövme sanatı ile ilgileniyorum ve türkiyede sayılı dövmecilerin arasında olan bir dövme sanatcısının yanında stajyerlik yaptım ..... gelelim konuya lütfen dövme sanatcısı abiler bu olayı aydınlatırsa sevinirim... ismini vermek istemediğim bir dövme sanatcısı nın . internet sitesinde yazdıklarıyla ilgili T.C MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞINCA .. verilmiş sertifika türkiyede ondan başka bu konuda yetkili bu işi yapan yokmuş.. neden çünki sertifikası varmış yani sizlerin yok ölemi şu an isimlerini sayamicam ama o kadar tanıdığımız dövmeci aslında dövmeci değilmi .... çünkü TMEB. sertifikası olmayan yerde yaptırmayın diyor klendisi .[.çok sağlıksız koşullar ve işi bilmeyenlermiş bu sertifikaya sahip olmayanlar]:mad: bu konuya lütfen ışık tutun herkes aydınlansın çünkü bu işin içeriğini bilmyen insanlar bu şekilde kandırılmasın bu sertifika nasıl alınır ? nerden alınır? kimler veriyor? neden sadece bir iki kişide var veya artık neden verilmiyor? bunları bilsin insanlar ben biliyorum ama şu an benim haddime değil üstadlar dururken :)
NOT.. Dövme yaptırmayı düşünüyorsanız yaptıracağınız kişinin T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI onaylı dövme ( Tattoo )sertifikası olması gereklidir. :eek: diyor sitesinde eee kaç tane sütüdyoda var bu sertifika :D ya allah için şu saçmalığa bişeyler söleyin insanlar aydınlansın değilmii ;)
NOT.. Dövme yaptırmayı düşünüyorsanız yaptıracağınız kişinin T.C. MİLLİ EĞİTİM BAKANLIĞI onaylı dövme ( Tattoo )sertifikası olması gereklidir. :eek: diyor sitesinde eee kaç tane sütüdyoda var bu sertifika :D ya allah için şu saçmalığa bişeyler söleyin insanlar aydınlansın değilmii ;)