Orijinalini görmek için tıklayınız : Tube - Tunnel Piercing...
Mülteci
05-15-2009, 12:44 AM
Merhaba,
Kulak icin tunnel piercingi istiyorum.Fakat ilk etapta kulagımın normalde delık olması gerekıyormu ? Bırde en kucugu yanılmıyorsam 3 mm lik tunnel ya da tubenin.Bu piercing hakkında genel bır bılgı verırmısınız.
deepNdarkness
05-15-2009, 08:12 AM
öncelikle hoş geldin tünel işlemini studyodada yaptıra bilirsin yada kendii kendinede kulagını tünel yapa bilirsin bununn için kemik,plastik vs. gibi maddelerden yapılmış özel küpeler var onu yapabilmek için kulagının delik olması lazım zaten hertürlü kulagının dellik olması lazım ... o küpelerden alırsan aldıgın yerde yardımcı olurlar ama her ne işlem yaparsan yap acı veren bi is benimde sag kulagımda 2 lik bi tünelim var kendi yaptıgım yani anlıyacıgın sadece en küçük 3lük yok yanılmıyosam 1 den başlıyo ...ondan sonraa.. tünelin 3-4 mm olsa bile küpeni çıkardıktan sonra takma işlemi zor yanii delik nekadar büyük olsada gene çok rahat kapanıyo bunu bizzat ben yaşadım küpem gece yatar ken düşmüş ve sabah bi ton ugraşmıştım ama takamadım sonra o dedigim tünel küpesi ile gene byütüüm vsvsv :D yani bayag dikkat etmen gerek ..........................
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.