PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : slm arkadaşlar (önemli)

traffic
12-05-2007, 02:22 PM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif

meraba arkdaşlar aranıza yeni katılıyorumm ve ilk döwmemide yaptırmak istiyorum ama bi türlü bulmaıyorumm aradığım dövme yaşarın kilibinde oynayan erkek manken yani ,, nihat alptuğ altınkaya,nın dövmesi ama bakmadığım yer kalmadı bana bu konuda yardımcı olabilirmisinizz...

gecel olarak siteyi gezdimde yaptığınız döwmeler çok başarılı çalışmalar ve bende sizde yaptırmak istiyorum ilk döwmemii ,, başarılarınızın dewamını dilerimm

spider
12-05-2007, 02:49 PM
ilk fırsatta bakacam dövmeye şarkının adını yazabnilirmisin

traffic
12-06-2007, 10:35 AM
yaşar-sevda sinemalarda tşk ilginize:)

spider
12-07-2007, 08:54 AM
youtube da klibi izledim ancak model net olarak belli olmuyor.stüdyoya gelirseniz o tarz dövme modellerini size gösterebiliriz yani dirsekten omuzbaşına ordanda göğse kadar uzana bir dövme tasarlıyabiliriz.ancak ortalama fiatı 1.5 milyar civarında tutar

tuğçem
12-07-2007, 11:27 AM
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıldır amatör dövme yapıyorum sizlere yardımcı olmak isterim 2 -3 yıl kalıcı oluyor yatığım dövmeler

traffic
12-07-2007, 01:02 PM
peki tşk en kısa zamanda gelicem sütüdyonuzaa ,)

traffic
12-07-2007, 01:03 PM
arkadaşlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum 2 yıldır amatör dövme yapıyorum sizlere yardımcı olmak isterim 2 -3 yıl kalıcı oluyor yatığım dövmeler

2 yada 3 yıl kalıcımı oluyo yaptığın döwme lerr ne çeşit döwme bu acaba anlamadım ben tam olarak :confused: :confused:

spider
12-08-2007, 03:08 PM
arkadaşlar lütfen kafa karıştırmayalım..2 yıllık 3 yıllık 5 yıllık dövme die bir şey yoktur.sadece kalıcı ve geçici dövme vardır geçici sadece hint kınası olandır
kalıcı makyajcılar 2 yıllık 3 yıllık dövme yapıyoruz diolar
yarısı çıkıyoo yarısı çıkmıyoo silik saçma sapan bi şey oluyoor.ben yaptım ve çıktı die iddaa eden varsa bende yaptırırım ancak 1 şartla 100 bin dolarlık sözleşme yapacak benimle 3 yıl sonra çıkacağına çıkmaz ise yüzbin doları bana ödeyeceğine dair..varsa kendine güvenen ben yaptırmak isterim...3 yıl sonra 100 bin dolarım olur heheheh:))

tattoocin
02-22-2008, 02:09 PM
güzel bende katılıyorum size hocam böle 3_5 yıllık dövmemi olur ama boyayı farklı kullanıyor olabilirmi dersiniz?.......

musy_qirL
02-25-2008, 11:39 PM
olsun ya farketmes..silinince bi daa yabdırırs..ben yabdırmak istiorum..adres weya tel alabilirsemm acaip mutlu olurum..he bide fiat;) acil yabdırmam lasım yalnıss:S:S

spider
02-27-2008, 10:13 AM
kimse kafa karıştırmasın 3-5 yıllık dövme diye bir şey yok

aksi taktirde konuyu kapatacağım

madlinetattoo
02-27-2008, 04:23 PM
milleti kandırıyorlar böyle yada kendılerıde bilmiyor,öyle birsey olsa bizde uygularız zaten heralde .kalıcı makyajda kulanılan boyalar, dövme teknıgınde daha derıne çalışmak gerektıgı için kalıcı olurlar .. mikro pigmentasyon dedıgımız kalıcı makyaj derının çok yuzeyınden yapılan bır teknıkdır ve 2-3 sene sonra yapılan makyajı derı atar,fakat bu sekılde desen cızılemez desen cızebılmek için derının 1- 1.5 mm altına gırmenız gerekır ve bu derınlıkte boyayı derı hiç bir zaman atamaz

ezo
03-26-2008, 05:10 PM
selam bende yeni katıldım aranıza.dövmeye ailecek ilgi duyuyoruz annemde bütün kuzenlerimde war.bende ilk dövmemi 9 yaşımda yaptırdım yanlış biliyorum ama yaptırdım işte tabi ben büyüdüm düvmede büyüdü bu sene cover up yaptırdım.dövme bi hastalık bence kendimi zor tutuyorum yaptırmamak için şu an dört tane war ama yenilerinin planlarını yapıyorum karar verdiğim an yaptırıcam tekrar :)

spider
03-27-2008, 08:28 AM
ezo sende hoş geldin aramıza

ezo
03-27-2008, 09:26 AM
hoşbulduk.yeni keşfettim yoksa önceden üye olurdum :)

kaya099xxx
04-30-2008, 01:29 PM
selamlar.aranıza yeni geldim.buraya girişimdeki etkende daha önce bir arkadaşnda bahsettiği yaşarın sevda sinemalarda klibindeki erkek mankenin dirsekten başlayıp omuz ve göğüse sarkan harika dövmesi.o dövmenin aynısını yaptırıcam.arıyorum ama resmini tam net olarak bulamadım bir türlü.

bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok memnun kalırım.

ayrıca benzeri motifler var ise onlarıda görmek isterim.resimleri paylaşabilrseniz en azından çok sevinirim.
ilginiz için şimdiden teşekkürler ..

KRATOS
11-11-2008, 07:24 PM
50 bin dolarına girerim..bende daha ucuzz bana gel bana :P :P

JANJANLI
01-19-2009, 09:19 PM
Selamlar janjanlı herkezi... ankara semalarından teşrif ediyorum aranıza kimsenin tavsiyesi değil sadece sörf yaparken ayağm kaydı kendimi burda buldum takdiri ilahi örmeye başladığ ağları iki ters bi düzz.dövmeye karşı bitmeq tükenmek bilmeyen bi tutku besliyorum belki burda bi nebze dizginleyebilirim die üye oldum. vücudumun coq birazı orjinal renginden uzaklaştı müptela gibi bişi anlam veremediğim.....
neyse çaktım selamı bundan gari bende burdayım...

JANJANLI
01-19-2009, 09:29 PM
selamlar.aranıza yeni geldim.buraya girişimdeki etkende daha önce bir arkadaşnda bahsettiği yaşarın sevda sinemalarda klibindeki erkek mankenin dirsekten başlayıp omuz ve göğüse sarkan harika dövmesi.o dövmenin aynısını yaptırıcam.arıyorum ama resmini tam net olarak bulamadım bir türlü.

bu konuda bana yardımcı olabilecek bir arkadaşım varsa çok memnun kalırım.

ayrıca benzeri motifler var ise onlarıda görmek isterim.resimleri paylaşabilrseniz en azından çok sevinirim.
ilginiz için şimdiden teşekkürler ..

şimdi gördüm msjını işte sana eşi bulunmaz bi güzellik maknen arkadşın adı nihat alptuğ altınkaya funda ararın klibinde daha net dövmesi download ından klibi kes parçala büyüt vs. sen halledersin onları eksik yanlarına bi tutam hayal gücü oldu oldu iii oldu....

JANJANLI
01-19-2009, 09:49 PM
spider selamları karşıladığından yola cıkarak bi sorum olucktı benim gözüme ilişmedi üç boyutlu çalışmanız varmı yada varda ben mi kaçırdım ikilemde kaldım. bi zahmet şunun uçundan bi tutu versen..

spider
01-20-2009, 07:11 AM
http://www.dreamtattoo.com/images/dovme/dovme-resimleri-11.JPG