PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Saykan Akopyan

kenshi
04-12-2008, 02:21 PM
Müzikle Muhteşem alakalıyım...evimde simsiyah bi pearl... zarlar bembeyaz... adı üstünde inci gibi parlayan cinsten... Black Peal Bateri...=))....Evimde elekro gitar olarak Fender..... Fender'in üstüne gitar tanımam şu alemde.Tabi çalacağınız müziğin türüne göre değişir ama benim favorim Fender.....Ve sürekli kullandığım Korg-Pa80....Bide "fender jazz bass " her basçının rüyası..ama bassçı değilim...=))...Ben Kendimden çok evimi tanıttım ama....Bende ondan hallice...Mini konserlerim olur Bazen....Ama Evde Takılan Sakin tiplerdenim....Pskiopatmıyım bilinmez:DKulağımda kapanan deliklerin sayısı 50yi geçmiştir canım sıkılnca delerim..

deepNdarkness
04-12-2008, 06:56 PM
öncelikle hoşşgeldin bende müziklen bayahg alakalıyım 4-5 sendir gitar çalıyorum ilk başlarda klasiskle başladım 3 sene klasik çaldım şimdi elektro gitar lan beraber yürütüyorum şu anda kendi parçalarımı oturtmaya çalışıyorum black dead heavy trashh tarzlarından çalıyorum ama klasik müziiiklen bayag içli dışılıyım konservatuar a hazırlanıyorum:D sertifikalı diplolamlıı müzisyen olma yoluundayım:D memur :D haha:D her neyse tekrar hg!