Orijinalini görmek için tıklayınız : piercing fiatları
spider
06-27-2007, 07:19 AM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif
piercing de delim ücreti 25 ytl dir.
küpe fiatları ise 20 ile 40 ytl arasında değişmektedir.düz renk sade bir küpe taktırayım derseniz gümüş rengi mor mavi yeşil renklerde mesela en ucuzu ve en güvenlisi olsun titanyum olsun diyorsanız delim dahil size 55 ytl ye maal oluur .wildcat piercingleri ile ilgili hiç bir sitede bulamıyacağınız açıklayıcı bilgi için aşşağıdaki linke tıklayınız
http://www.dreamtattoo.com/wildcat_piercing.html (http://www.dreamtattoo.com/wildcat_piercing.html)
www.dreamtattoo.com (http://www.dreamtattoo.com) 0216 347 59 53 -0216 368 62 25
HaYLaZ
07-08-2007, 06:44 PM
piercing ucu satıyo musunuz acaba :) hep kaybediyorumda :D
spider
08-03-2007, 10:22 AM
ewet satıyoruz stüdyomuzdan temin edebilirsin
spider
02-21-2008, 01:52 PM
kaş piercing
dudak piercing
çene piercing
göğüs piercing
dil piercing
yanak piercing
dil bağı piercing
burun piercing
göbek piercing
piercing kaş
piercing dudak
piercing çene
piercing dil
piercing burun
piercing yanak
piercing dudak
dudak piercing
piercing göbek
piercing magazine
piercing dersi
piercing kursu
piercing okulu
piercing sertifikası
piercing malzemesi
piercing video
piercing titanyum
piercing wild cat
piercing materyal
burun delme
kulak delme
çene delme
kaş delme
göbek delme
göğüs delme
dil delme
burun hızması
piercing world
body art
piercing bodyart
piercing photos
piercing Pictures
piercing resimleri
piercing fotoğraf
spider
02-28-2008, 12:13 PM
Piercing kaş
Piercing çene
Piercing dudak
Piercing kulak
Piercing göbek
Piercing genital
Piercing göğüs
Piercing dil
Piercing tarihi
Piercing çeşitleri
Piercing modelleri
Piercing katalog
Piercing resimleri
Piercing fotoğrafları
Piercing İstanbul
Piercing Türkiye
Piercing Kadıköy
Piercing ustası
Piercing uzmanı
Piercing yapımı
Piercing yapılışı
Piercing bakımı
Profesyonel Piercing
Kalıcı makyaj bakımı
eqina
03-19-2008, 12:32 AM
mrblar ya bende ısıtoyrum ama acırmı ya:(:(
spider
03-19-2008, 07:38 AM
kan aldsırmak kadar acır
kayip_mezar
03-21-2008, 01:57 PM
benim kaşımda ve dudağımda var hic acımıyor denile bilir taktırıken bide dilimi kestirmek istiyorum ama baya zahmetli işmiş sanırım ( bu arada bende bu işi örenmek istiyorum nerelerde örenebilirm bi kurs yadxa yardım alıcağım bi yer varmı )
spider
03-21-2008, 02:35 PM
piewrcing eğitimi veriyoruz ciddi iseniz cepten arayın koşulları konuşuruz güray 0532 417 17 89
spider
03-21-2008, 02:49 PM
iercing merkezleri,şirinevler,bahçelievler,sirinevler,bahc elievler,ataköy,atakoy,bakırköy
bakirkoy,yenibosna,güneşli,gunesli,güzellik merkezleri,güzellik salonları,cilt bakımı,cilt bakımı uzmanları,
Gaziosmanpaşa,Göztepe,Gülhane,Güneşli,Güngören,Hal kalı,Hamdibey,Harbiye,Haznedar,İkitelli,İncirli,İs tinye,Kabataş,
Kadıköy,Kağıthane,Kanarya,Karagümrük,Karaköy,Karta ltepe,Kazlıçeşme,Kemerburgaz,Kemerkantri,Keresteci ler sitesi,Kocasinan
,Küçükçekmece,Laleli,Levent,Mahmutbey,Maslak,Mecid iyeköy,Menekşe,Merkez Mahallesi,Merter,Moda,Nişantaşı,Ortaköy,
Osmanbey,Pangaltı,Parseller,Paşabahçe,Samatya, Sanayi,Mahallesi,SanayiSitesi,Saraçhane,Sarıyer,Se faköy,Sirkeci,Soğanlı
,Şişhane,Şişli,Taksim,Tarabya,Tarlabaşı,Taşlıtarla ,Tepebaşı,Tophane,Topkapı,Tozkoparan,Unkapanı,Ümra niye,
Üsküdar,Veliefendi,Yavuz Mahallesi,Yedikule,Yenibosna,Yenimahalle,Yeşilbağ, Yeşilköy,Yeşilyurt,Zeytinburnu,Zincirlikuyu,
mahmutbey,kocasinan,bağcılar,bagcilar,haznedar,inc irli,merter,yeşilköy,yesilkoy,florya,yeşilyurt,yes ilyurt,osmaniye
kartaltepe,cevizlibağ,cevizlibag,zeytinburnu,güngö ren,gungoren,çalışlar,calislar,istanbul evleri,koza evleri,emlak konut,
esenler,bayrampaşa,bayrampasa,sefaköy,sefakoy,küçü k çekmece,büyük çekmece,kucuk cekmece,buyuk cekmece,başakşehir
,basaksehir,beylikdüzü,beylikduzu,Aksaray,Alibeykö y,Altınşehir,Ambarlı,Ataköy,Avcılar,
Ayazağa,Bağcılar,Bahçelievler,Bakırköy,Başakşehir, Bayrampaşa,Bebek,Beşiktaş,Beşyüzevler,Beylerbeyi,B eylikdüzü,
Beyoğlu,Bostancı,Büyükçekmece,Büyükşehir,Cankurtar an,Cevizlibağ,Cihangir,Çavuşpaşa,Çemberlitaş,Çiftl ik,Davutpaşa,
Demirkapı,Mahallesi,Dolapdere,Edirnekapı,Eminönü,E senler,Etiler,Fatih,Fahallesi,Fatih,Fındıkzade,
Florya,Gazimahallesi,anadolu yakası,avrupa yakası">
kayip_mezar
03-23-2008, 11:15 PM
ok telefonu kaydettim kesinlikle aricam
kayip_mezar
03-23-2008, 11:16 PM
ok ben gazide oturuyorum ama piercing yapan bi yer görmedin dudağımı gaziosman paşada deldirdim ben bu işi öğrenmek istiyorum gerçekten telefonunu kaydettim aricam
angel of death
04-01-2008, 01:04 PM
mrb ben yeni üyeyim bende piercing deldirmek istiorum nedense çocuk gibi korkuorum:):) bana yardımcı olurmusunuz
spider
04-01-2008, 01:24 PM
korkmana gerek yok uyuşturuyoruz zaten acısı kan aldırmak kadar rahat ol bekleriz
angel of death
04-01-2008, 01:26 PM
hmm peki tam net olarak nerde yeriniz ve nekadar hemen yapcamda:)
EFEMUSTAFA
04-04-2008, 11:55 AM
ben dudagımı deldircem babam yakalamaması lazım ve tırsıyorum annem bılıo noluyy yaydım edinnn yas 17 msn bana yardımcı olun c.tesi aksam düşünüyorumm ltfnnn yardım et abicimmmm
EFEMUSTAFA
04-04-2008, 11:58 AM
msn deyım akşamları eklerseniz detaylı konusurz sizi ekledım ama dj_musti fln die baslıoo ltfnn yardım edin heycan bastıııııııı!!!!!:(:( babam görmemesi için dudagı tercih ettim !!! sizce belli olurmuu olmaz işlhh
EFEMUSTAFA
04-04-2008, 11:59 AM
spider die bi abi sahıbıde sanırım
djwolkan
04-25-2008, 03:20 PM
abi biri bakarmı buraya bende dudak deldiricem çhok belli oluyormu babamın görmemesi lazım .. rahat takıp çıkarta biliormuyuz acaba şimdiden tşk
spider
05-03-2008, 04:47 PM
aileden izinsiz piercing yapamıyoruz yaş küçükse tabii
yerimiz kadıköyde ptt nin olduğu pasajda kadıköy çarşısı no:60
slave
05-03-2008, 07:23 PM
ya ben maltepedekine sordum 60-90 arası değiş dedi bian bu kadar parayı vermnin möantıksız oldunu düşündüm ama yapmak çok istiorum..birde ben bu yaz almanyaya gitcem.oradakı fiyatlardan haberi olan :S hatta daha rahat yaptırırım aile felan yok :D
wOcCo..xD
05-04-2008, 07:19 PM
eN yaqın zamanda qÖrüşmeq üzEre beNde dudaqa taqtırmaqq istiyorm shu oquL tatiL oLSa:S =)
dilar
05-10-2008, 02:46 PM
ben kulagıma tünel actırtacagım ama fiyatları bilmiyorum.burdaki fiyatlar tum piercingler icin gecerli mi?Ne kadar olur toplam maliyeti tünelin?
SENİHAYKO
05-18-2008, 11:49 AM
mrb ya ben dilimi deldirmek istıorm da ne kadar acaba bilgi werrmisiniz ilk sayfada sölenen fiyat mı geçerli yoksa piercing yapılan yere göre deişiormu teşekrler şimdiden
spider
05-19-2008, 07:12 AM
titanyum küpe ile delim dahil 55 ytl
olivya
05-29-2008, 08:11 AM
ya ben samsundayım 65deldirdim geçen yıl kaşımı..burda nie bukadar pahalı anlamıyorum...bundan sonra oraya gelicem deldirip dönücem:D
spider
05-30-2008, 06:46 AM
heheheh gel tabii çin mallarından uzak durmanı tavsiye ederim
BlackRock
06-28-2008, 06:44 PM
Ya acısını bilmem ama bn annemi ikna edemiorum :( ...Acısı önmli değil..... ama çok acır mı ki ? yani uyuştururken? XD yaş 12 yalnız..biraz fazla hissederimde bn acıyı:D
emo_jojuqxD
07-24-2008, 05:01 PM
ya abi tekirdağ merkezde steril bir sekilde piercing yapan bir yer yokmu ? :confused:
doodie
08-10-2008, 10:53 PM
büyükçekmece de şube oldunuu yazmışsınız tam bir adres werebilrmisiniz yada bilgi alabileceğim bi yer...
unforgiven93
08-11-2008, 08:55 AM
mrba ben bursadayım istanbula gelmem imkansız burada nerde deldirebilrim bi yere sordum delime 45 dedi çok pahalı geldi :S yardımcı olursnaız sevinirim
emo_jojuqxD
08-17-2008, 04:57 PM
mrba ben bursadayım istanbula gelmem imkansız burada nerde deldirebilrim bi yere sordum delime 45 dedi çok pahalı geldi :S yardımcı olursnaız sevinirim
deLİm dediqi sey küpesiyle birlikte yani
ama sterilizasyon farkı olabilir:)
piercing_cmr
08-29-2008, 06:13 PM
slm yha ben 13 yaşındayım çeneme piercing yaptırmak istiorum ama bisimkişler çok karşı napmalıyım ltf yardım edin msn:zeki_barbie@hotmail.com
spider
08-30-2008, 09:48 AM
aileden izinsiz delmiyoruz
bana.şeker.sat
11-21-2008, 06:43 PM
ya abicim :D güldürmeyin adamı yhaa papanız mamanız artık neysee izin vermiyosa yaptırmayn abicim
artı(18) zaten sorun olmıcakk yani ewi arayıp izinmi isticek adamlarr .D velilerinizden
burN xL
12-13-2008, 01:34 PM
mrbb bn kırklreLinde oturuorum burda sordum kaşı 30a deliolarmıss fyt bu kdr dusuk olunca korktum acıkcası heryerede quvenılmıo cunku bıde kas düşebiliyomuş bundanda korkuorum bilqi verirseniz sevinirim ona qöre deldiricem bende smdiden tesekkurler
emo_jojuqxD
12-19-2008, 02:54 PM
mrbb bn kırklreLinde oturuorum burda sordum kaşı 30a deliolarmıss fyt bu kdr dusuk olunca korktum acıkcası heryerede quvenılmıo cunku bıde kas düşebiliyomuş bundanda korkuorum bilqi verirseniz sevinirim ona qöre deldiricem bende smdiden tesekkurler
30 diO ama tıtanYm qube daqmıolar bıde deısıq deıolar öle ıqneyle dql bsm brda 5 ytl'ye dDq qaS fln deLıolar ama hC sRmadm bLe nsl dLdqLerıNı xD:o
ntlook
12-23-2008, 03:49 PM
peki bu ücret her yer de aynı mıdır yok yane ben g.antep de yaşıyorum da!!!
emo_jojuqxD
12-26-2008, 05:51 PM
peki bu ücret her yer de aynı mıdır yok yane ben g.antep de yaşıyorum da!!!
hemen hemen aynı ama dedıgım gıbı deldırmeden once gır bır bılgı al ığneylemı yoksa makınayla mı delıyorlar dedıgım gıbı 5 ytl'yede delıyorlar ama nasıl o tartısma konusu ...
normal bır yer genellikle 55 ytl gbı oluyor tıtanyum kupesiyle birlikte..
Sonunda bursa da bitane buldum 65 e deliolarmış :S
Daa ne bilim yani güvenilir biyer gbi geldi :D Mail üzerinden uydurmadıım şe kalmadı 18 yaş altı delmiolar ya :D Dedim annem babam ayrı.babam bizle yaşamıo.Annem öğretmen Yarı yıl tatilinde bi seminere gitcek bnde bu ara deldirmek istiom.Yazılı imzalı bi kağıt getirsem olur mu kendi gelemezde dedim :D kendim yazıp imzalıcaktım ama gcık çıktılar :D artık şansımı denicem belki 18 sanar lar ama Yani Sorarlarsa 18 dicem Daa Kimlik Mimlik sorularmı?
Spideeerrrrr Siz kimlik soruonuzmu şöle 17 yaşında gözüken biri 18 im dese :D
emo_jojuqxD
01-19-2009, 01:02 PM
yha bıraq bul dısardan bırısını qıd deldır :D soyadını oqren ıcerı qırmeden once al yanına qır ıcerı deldır ben bu seı oqulda telefonu kaptırdıqımda uyquluodm :D
denemeye deqer..
deepNdarkness
01-19-2009, 01:06 PM
owen eger yanında velini götürmezsen kimligine tabiki bakarlar... zaten ailenizden gizli bu işleri yapmayın yapan arklar tanıyorum çok zorluk çekiolar ...en basta aileniz ile konusun ikna edin.....
emo_jojuqxD
01-19-2009, 03:04 PM
aile yapısına baqlı brasda ben qıdıp deldirsem sormadan bana bırsey demezler ama yazın hepsinin rızasını alıpta deldircem mesela :)
Velimi nie götüreyim cnm 18 yaşındayım dicem :D ama dorulamak için bakarlarmıki yha :D
Aslında seçeneklerim şu;
1- Al eline silahı git daya kafalarına "DELİN LEYN" de.Delsinler :D
2- Aileyi hipnoz et ve Piercing Studiosuna götür :D
3- Sokakta bi cüzdan bul tam 18 yaşında birine ait.Fotoyu kenardan keserek çıkarıp kendi fotonu koy..Sonra git 18 im de Kimlii göster.Deldir sonrada kimlii YAK :D (Böle bişinin gerçekleşme ihtamili %2 yse bnde %10^-5 falandır heralde :D :D :D )
emo_jojuqxD
01-19-2009, 08:11 PM
yha deldirmek zor deil hanı ılla ki birisini bulursun oyle aılende warsa piercingli birisi 18 den buyuk al yanına gıt:D
qesin cozum
emo_jojuqxD
01-20-2009, 05:23 PM
ne deım o zaman ıllaki beklicen bazı selerı :D bende bklıorm :'(
kader :( yaf nie şu 18 olayı varqi snki nolcak 16-17 de deldirsek :S Pff beklemek de istemiom amaa :(
emo_jojuqxD
01-24-2009, 03:52 PM
awrupada yasamaq wardı 16 da nabarsan yab :D
2 sene daa az beqlıceqdım en asNdan :S
ohhh valla yha 2 yi bırak 1 senede yeter bana :D :D
emo_jojuqxD
01-25-2009, 04:22 PM
awrupada yasamak wardı :D
:D pehh sn bide bana bak bn california lıyım ama 2 kere gördüm :D :D
emo_jojuqxD
01-26-2009, 04:45 PM
oo Bnm aiLem awrupadan olCq ben Türkiye'de ımkanı yok yasamak ıstemezdim :D
aynn de öle ama niyese hep neden tr.deyiz başka yere gitmioz diyince hep kızıolar işte kapa bu konuyu flan filan şeler sölüolar bnde açmaya korkuom o konuyu :S :S artık şöle bi büyiyim ondan snra bakcam :D
emo_jojuqxD
01-29-2009, 04:34 PM
akraba fln yoqmu warsa wla hıch durma qac onlarIn yaNına :D
hayat orda yeNıden basLamıs qıBı oLr yanı xD
var hpsi orda :D :D daaaa gelde anlat xD :D ama yaz tatiline fln ayarlıcam artık her yerimi deldiririm ozmn xD :D
emo_jojuqxD
01-30-2009, 03:28 PM
ah su yaz tatili bi qelse :D
walla bi qlse :D nse ilk yarıyı geçtik :D 2. dönem dahamı qsa oluo öle bşe vardı :D valla kmse tutamas bni ozmn işte xD
emo_jojuqxD
02-04-2009, 05:34 PM
aqsıne 2. donem daha uzun :D
bentiamo
02-06-2009, 02:28 PM
DÖvME FİYATLARI NERDE GÜRAY AĞBİ ŞİMİDEN TESEKKÜR yenı üyenızlerdenım :)
emo_jojuqxD
02-08-2009, 06:27 PM
dovme fiyatı dıe bshe yoq ;)
dovme işciligine we buyuklugune gore fıyatlandırılır.
cohc_0
02-16-2009, 03:16 PM
ya bn piercing yaptrıcaaam ama ailem izin vermioo..
okulda var.
evde babamın okulda hocaalrın görmemesi lazım ne yapabilirim?
duduaqıma yaptırıcam ayrıca..
acırmı?
ne kadar kalmalı ortalama...
spider
02-17-2009, 07:50 AM
üzgünüm 18 yaşındn küçüksen ve ailen izin vermiyorsa yapamayız
cohc_0
02-17-2009, 12:08 PM
yoo haftaa qrioorm 18ime ama..
oqulum var ynede..
?
emo_jojuqxD
02-17-2009, 01:08 PM
oql onemlı deıl bnce qıd yabdıq qı 18e qırmıs qbı bısesın 1 hafta dha beqle :D
HeusHa_xX
02-21-2009, 12:30 PM
Yaş küçükten kasıt?
Yani ne kadar küçük?
spider
02-21-2009, 02:27 PM
18 den büyük olman gerekir
ßaßy!
02-22-2009, 02:32 PM
Merhaba ben 15 yasindayim.Kasima piercing yaptirmak istiyorum.AiLemin izni var,okuL probLemi icinse hergun yarabandi takip giderim diye dusundum.AiLemLe geLirsem deLebiLirmisiniz ? 18 yasinda degiLim probLem oLur mu ? Simdiden tesekkurLer,iyi gunLer.
spider
02-22-2009, 02:43 PM
aile ile gelirsen problem olmaz
Ahh keşke bnmkilerde böle izin verseler :D :D deerini bil bak şanslısın :D
Wookiey
04-03-2009, 09:46 PM
aradgım piercingi bi türlü bulamıorum 1.2 halka tek top en kücük boy lasım bana cokhavada kalmıcak bi seklde durması lazım :S
Laruosse
04-26-2009, 09:26 PM
Durun ben size kaş delimi hakkında biraz bilgi verimm (: önce delinecek yerleri kızların kullandıgı göz kalemi ile küçük bir nokta koyuyor girecegi ve cıkacagı yere (tabi bu tamemn senin istegin üzerine oluyoru nereyi istersen oraya nokta koydur (: ) sonra sana gözünü kapat komutu veriliyor ve o an insanda korku dolu anlar baslıyor (: Soğuk bi uyuşturucu sprey sıkıyor ve iki ucuda delik şeklinde makasla delinecek yerleri makasla tutturuyor ve iyice sıkıyor... sonra hijjjjyenik ve tek kullanımlık iğneyle makasların delik olan kısımlarından sokuyor (: işte o an HITIRTTTT die kaşınızın delindiği sesini duyuyorsunuzzz (: Delen kişi size 1-2 gün oraya su deymesin diyor ve sabah aksam battikon + Terramycin kullanmanızı öneriyor dükkandan cıkarken 50 ytl parayı bayılıp mutlu bi şekilde cıkıyorsunuz sonra piercing in takılı oldugu yerleri vurgulayan resimleri cekiyorsunuz sürekli :D Facebook 'a atıyorsunuz resimleri :D :P
nicole
05-17-2009, 04:47 PM
bende dün yaptırdım yapılırken bakmadığın sürece no problema.
yani ben bakmamayı tercih ettim e malum çuvaldız gibi bi iğne göbeğine giriyo :D
ama 0 acı hissettim 3 senedir erteliyordum siz sakın ertelemeyin çok istiyorsanız
nicole
05-17-2009, 04:50 PM
süper ya acayip güzel anlatmışsın yarın ilk işim kaşımı deldirmeye gitmek olucak :D :D :D
sch1zzz
06-27-2009, 10:11 AM
ya bişey dicem.. burda pearcingde delim ücreti 25 diyo ama ben telefonla arayıp sorduğumda 55 milion diolar...:S anlamadım gitti :S
Delim + Küpe = 55
Sade delim 25 olabilir.. :D ama Küpeyle birlikte yani Herşey Dahil 55 TL :)
ebrusss
07-28-2009, 02:52 PM
ya benim arqi kendisi deldi dudaqını ama arkasını delmedi napması grekiorr
ebrusss
07-28-2009, 02:52 PM
kaşı neyle deliorsunuz birde?
kaşı neyle delmelerini bekliosun tabancayla diil heralde.. :D iğne 4ever
ya benim arqi kendisi deldi dudaqını ama arkasını delmedi napması grekiorr
arkasını nası delmedi ya :S arkası nere oluoki :S
HalloWEva
08-06-2009, 04:30 PM
ya ben 17 yaşındayım ve alt dudaga siyah halka istiyorum ama topsuz olucak yada topu görünmeyen bir yerde olsun..agzı içinde olabilir..bu mümkünmü== ve bu modeller elle çıkarılabiliyormu yani istedigim zaman çıkarıp takabilirmiyim..
ve fiyat tabiki..yaptırdımmı en iyisi olsun paraya bakmıyorum..
topsuz olarak takılan ring piercing ler var ama onları elle açamazsın pense gbi bişeyle sıkıştırıolar..
ama küçükboy top takıp dudaının iç tarafında tutabilirsin belki..
Ama küçük topların halkasındaki o aralık çok küçük oldundan dudaın şiş oldu sürece çıkaramazsın gbime gelio :S şiş geçince anca
Şunun gbi modellerde var ama Türkiyede nerde bulabilirsin bilmiom...
http://www.piercingforall.com/images/uploads/piercing/m-3556.jpg
Halkanın küçük bi kesiti çıkıo..
deepNdarkness
08-16-2009, 02:00 PM
halkanın küçük bi kesiti çıkıyo dedigin owen mıknatıslı bi piercing türü yanlış hatırlamıyorsam WILDCAT te mysterium başlıgında geçen bu tür küpeler var ...sadece Dream Catcher da orjinal WILDCAT ürünleri satışı var isteyen baglantı kurup piercing çeşitlerini ögrene bilir....
hyr hyr mıknatılı diil gerçek piercing o top olması gereken yer normal halkanın devamıymış gbi takılıo.. tek top halka piercing gbi ama top yerine o halkanın kesilmiş kesitini takıosun gbi bşe..
GULCINLADY
09-12-2009, 01:27 PM
merhaba,bende burnuma yaptirmak istiyorum,ama babam gormesin annem zaten biliyo?cok acir mi acaba? bide rahat takip cikara bilicek miyim?
spider
09-13-2009, 05:38 AM
tak çıkart yaparsan yara olur.tavsiye etmem
Killer_x
09-14-2009, 10:58 AM
iercing merkezleri,şirinevler,bahçelievler,sirinevler,bahc elievler,ataköy,atakoy,bakırköy
bakirkoy,yenibosna,güneşli,gunesli,güzellik merkezleri,güzellik salonları,cilt bakımı,cilt bakımı uzmanları,
Gaziosmanpaşa,Göztepe,Gülhane,Güneşli,Güngören,Hal kalı,Hamdibey,Harbiye,Haznedar,İkitelli,İncirli,İs tinye,Kabataş,
Kadıköy,Kağıthane,Kanarya,Karagümrük,Karaköy,Karta ltepe,Kazlıçeşme,Kemerburgaz,Kemerkantri,Keresteci ler sitesi,Kocasinan
,Küçükçekmece,Laleli,Levent,Mahmutbey,Maslak,Mecid iyeköy,Menekşe,Merkez Mahallesi,Merter,Moda,Nişantaşı,Ortaköy,
Osmanbey,Pangaltı,Parseller,Paşabahçe,Samatya, Sanayi,Mahallesi,SanayiSitesi,Saraçhane,Sarıyer,Se faköy,Sirkeci,Soğanlı
,Şişhane,Şişli,Taksim,Tarabya,Tarlabaşı,Taşlıtarla ,Tepebaşı,Tophane,Topkapı,Tozkoparan,Unkapanı,Ümra niye,
Üsküdar,Veliefendi,Yavuz Mahallesi,Yedikule,Yenibosna,Yenimahalle,Yeşilbağ, Yeşilköy,Yeşilyurt,Zeytinburnu,Zincirlikuyu,
mahmutbey,kocasinan,bağcılar,bagcilar,haznedar,inc irli,merter,yeşilköy,yesilkoy,florya,yeşilyurt,yes ilyurt,osmaniye
kartaltepe,cevizlibağ,cevizlibag,zeytinburnu,güngö ren,gungoren,çalışlar,calislar,istanbul evleri,koza evleri,emlak konut,
esenler,bayrampaşa,bayrampasa,sefaköy,sefakoy,küçü k çekmece,büyük çekmece,kucuk cekmece,buyuk cekmece,başakşehir
,basaksehir,beylikdüzü,beylikduzu,Aksaray,Alibeykö y,Altınşehir,Ambarlı,Ataköy,Avcılar,
Ayazağa,Bağcılar,Bahçelievler,Bakırköy,Başakşehir, Bayrampaşa,Bebek,Beşiktaş,Beşyüzevler,Beylerbeyi,B eylikdüzü,
Beyoğlu,Bostancı,Büyükçekmece,Büyükşehir,Cankurtar an,Cevizlibağ,Cihangir,Çavuşpaşa,Çemberlitaş,Çiftl ik,Davutpaşa,
Demirkapı,Mahallesi,Dolapdere,Edirnekapı,Eminönü,E senler,Etiler,Fatih,Fahallesi,Fatih,Fındıkzade,
Florya,Gazimahallesi,anadolu yakası,avrupa yakası">
Mrb. Sefaköydeki merkezinizin adresini öğrenebilir miyim acaba ? Pm yoluyla ya da yasak değilse buradan ? Teşekkürler..
spider
09-14-2009, 11:05 AM
sefaköyde yerimiz yok anadolu yakasında 3 adet var.google optimizasyonu için yazılmıştır onlar
Killer_x
09-14-2009, 11:11 AM
anadoluda nerelerde peki ? taksim ?
ozgetaser
09-29-2009, 01:11 PM
ya bise soracm ben 17 yasındayım çeneme piercing taktırmak istiyorum esenlerde nerde tam olarak yeriniz acaba
ozgetaser
09-29-2009, 01:14 PM
ailemden izin aldım yani ama yaparken uyuşturuyomusunuz :(
spider
09-30-2009, 08:15 AM
sprey ile uyuşturuyoruz
monte97
12-06-2009, 11:00 AM
izmirde yeriniz varmı ve piercing yaptırmak için yaş aralığı varmı
deLı_kıs_bhn
12-13-2009, 05:38 AM
ya bhn dilimi deldırcm fasLa bıse oLmaz dımı kanama fLn oLuyormu deLdıqınız sman yha choq merak edıyorum asLında kanı sefıom ama merak bnmkısı..!
Fantasy
01-20-2010, 08:16 PM
Selam Ben Bahcelievlerde oturuorm kulagimi deldirip titanyum kupe alcaktmda en yakin adresi sorcaktm simdiden tesekkurler.;)
haykolik_bilge
06-13-2010, 11:44 AM
merhaba ben kaş piercingi yaptırmak istiyorum 14 yaşındayım ve ailemin izni var Kırıkkale'de yaşıyorum acaba Kırıkkale'de şubeniz varmı yaptıracağım bi yer? birde benim alerjim var metal küpe falan takamıyorum sadece altında alerji olmuyo onuda takmıyorum. acaba piercingdede olurmu böyle bi sorun?
femaleeagle03
01-22-2011, 01:14 PM
merhabalar ben yeni üyeyim. göbeğimi deldirdim. ama dün üst topunu düşürdüm. bunu ayrı olarak satın alabiliyor muyum ve fiyatı nedir acaba?
femaleeagle03
01-22-2011, 01:18 PM
merhabalar ben yeni üyeyim. göbeğimi deldirdim. dün üst topunu düşürmüşüm bunu ayrı olarak satın alabiliyor muyum ve fiyatı nedir?
spider
01-25-2011, 07:09 AM
0216 347 59 53 nolu telefonu ararsanız yardımcı olurum
nanikizm_bmfv
04-22-2011, 10:27 PM
ankarada yeriniz yok mu yeaa ??
khatliam
06-18-2011, 02:07 PM
ßhéN ThaqThırcAm Da Adana D"a yqMu yhAAaa<<
buketsu
08-06-2011, 02:06 PM
mrb bn ve bi kız arkadaşım dudakalrımızı deldrmek istiyoruz biraz korkuyoruz tabi ama umarım uyuşturuyosnzdur bide büyükçekmede oturuyoruz burda olan şubenz vermı ? varsa nasıl bulucaz yardım edersenz sevinrz
buketsu
08-06-2011, 11:22 PM
sanrm cvp veren olmıcakk
spider
08-08-2011, 10:39 AM
mrb bn ve bi kız arkadaşım dudakalrımızı deldrmek istiyoruz biraz korkuyoruz tabi ama umarım uyuşturuyosnzdur bide büyükçekmede oturuyoruz burda olan şubenz vermı ? varsa nasıl bulucaz yardım edersenz sevinrz
Piercing öncesi uyuşturuyoruz korkunuzu stüdyoda yenebilirsiniz İstanbul'da sadece kadıköy'de stüdyomuz bekleriz.
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.