Orijinalini görmek için tıklayınız : Okul & Dövme
ahves
07-13-2009, 09:41 PM
Arkadaşlar 17 yaşındayım ve koluma küçük bir Mustafa Kemal imzası attırmayı düşünüyorum , anadolu lisesinde okuyorum , okul durumu beni çok korkutuyor gömlek kolumu kapatıcak elbet ama olur da bir şekilde görürlerse ne olur lütfen bu konuda bana yardımcı olun bilgilerinize ihtiyacım var
teşekkür ederim
Pek bişey olacağını sanmıyorum. Senin kolundaki dövmeden okula neki :)
kaan-28
07-31-2009, 07:02 PM
Okulda sorun çıkarıyolar emin olabilirsin benim sol kolumda büyük bi tribal şekilli geçici dövme yaptım dövme tam elimin üzerinde bitiyodu ve görülüyodu ..! Kızlar açısından baya havalı fakat okulda yöneticeiler çok sorun çıkardı ..! Emin Olablirsin ..! ama görünmeyecek biyerdeyse sorun olmaz ..!
real81
08-16-2009, 05:40 PM
dostum ben illegal olarak okuluda boyadım (graffiti&şaeytan resimleri) sıramıda kollarımda dövmelerden görünmüyor ama okul kollarıma karışamadı ama ben dövmelerimi kendim yaptım ve aile iznim wardı yani aile iznin warsa okul sana karışamaz ama kalıcı olucak geçici dövmelere boş laf yapıolar
volkantoker
02-13-2010, 10:10 AM
sol kolumda 2 tane dövmem var ,lise okurken her öğrenci gibi sıcak olduğu zaman bende gömleğimin kollarını kıvırırdım ve dövmem gözükürdü kimsede bişey diyemezdi . beden benim vücut benim kime ne!!
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.