Orijinalini görmek için tıklayınız : lutfen pro yardim
cursedx
02-05-2009, 08:49 PM
slm arkadslar ve ustalar ben 2 yildir tattoo yapiyorum hala ogrenmekteyim yani ogrenci ingiltere yasiyorum 2 hafta kadar once tattoo kit aldim ebay dan iyi isliyor ama bi problem var dovme kabuk attiktan sonra biraz silik gibi oluyo nedeni nedir bendenmi makinedenmi yada onere bilecceginiz bisey varmi yada bi tavsiye.cok tesekkur ederim iyi gunler
tenay
02-17-2009, 08:40 PM
bende de ayni sorun olmustu ilk basta nazik davranıp yüzeysel işlemiştim cok acitmasın die, cok kibar olma ama kıl köküde toplama yani.. kalem gibi ola makinelerdenmi aldın yoksa?
cursedx
02-18-2009, 11:34 PM
cok sagol msj in icin benim ustaya soramadim korktum:)) yok ya bu bildigimiz prof makinalar 3 tane geli ebaydan(tattoo kit) ama cok buyuk degiller cok ucuzlardi anliycagin cok kaliteli makiniler degiller bide uzun calismalra dayanamiyo. iynelerin ucunu iyi ayarladigimi zannediyorum belkide makinelerden kaynaklaniyo tam olarak cozemedim yada boyalardan.tattoo nun bazi yerleri cok guzel oluyo dolgun bazi yerleri silik bi garipik var bu iste ayrica son iki yaptigim tattoo mukemmel oldu anamadim neden
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.