PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kola yazılı dövme

s-line
04-08-2009, 03:19 PM
Arkadaslar dövme yaptırmak istiyodum uzun zamandır..Ve ailemde izin verince kararımı verdim..Koluma 10-15cm'lik güzel anlamlı bi yazı yazdırmak istiyorum..Carpe diem vs. gibi..Acaba bu tarz dövmelerin resimlerini nerden bulabilirim?forumdaki yazılı dövme resimleri konusuna baktım ama pek bi yararı olmadı gibi..Aslında japonca ismimi yazdırmak istiyorum ama japonca konusunda güvenemiyorum..Nerden bilicem orda ismimin yazdığını değil mi?:) Bu yüzden güzel el yazısıyla yazılabilcek anlamlı söz arıyorum..aklınıza bi fikir varsa lütfen yardımcı olun..Yaz gelmeden yaptırmak istiyorum dövmemi

sef18
04-13-2009, 04:54 PM
ingilizce oyun başladı sonrada doğum tarihini yazdırabilirsin.

sef18
04-13-2009, 04:58 PM
veya romen rakamıyla koluna doğum tarihini yazdırabilirsin. çeviri için site :
http://www.inisiyatif.net/bilgiweb/Converters/roman_num_con.asp

s-line
04-14-2009, 02:47 PM
romen rakamlarını bende düsündüm ama pek sıcak bakmıyorum açıkçası..Birseyler bulursanız lütfen yardımcı olun..yada yazılı dövmelere bakabilceğim bir adres var mı?

HeusHa_xX
06-07-2009, 03:17 PM
İcimde cok büyük bi heves kaLdı.
Ben yaptırmayı düsünüyorum sahsen de para :d
Bana kalırsa HIM-Killing Loneliness klibindeki kadının koluna yapılan o el yazısı dövmeden yap.Çok tatLı duruyo.
Tavsiye yani (:

shrerm
07-27-2009, 09:24 PM
bnm doğum tarihim aynı zamanda burcumun işaretini de taşıyodu bende bunu bigün tesadüfen fark ettim bi çizim yaptım doğum tarihim 300690 69yengec burcunun işareti 6ve 9 un kuyruklarını birbirine daha cok yaklaştırdım bnce güzl oldu ortya boyle bişy cıktı sncta hayatınızn sonuna kadar taşıyacğnız bişy olucak anlamlı olması daha güzl olur..

real81
08-16-2009, 06:00 PM
hey dostum sana tavsiye hayatın boyunca kolunda taşımaktan utanmayacağın birşeyler yazdır ama sakın only god can judge me yazdırma bak benim kolumda şu yazıor GOD'S DOG= tanrının köpeği yazıor ben hat sanatı yazı stili ile yaptırmanı tavsiye ederim çok güzel duruyor:D

seLim1992
03-19-2010, 03:21 PM
İcimde cok büyük bi heves kaLdı.
Ben yaptırmayı düsünüyorum sahsen de para :d
Bana kalırsa HIM-Killing Loneliness klibindeki kadının koluna yapılan o el yazısı dövmeden yap.Çok tatLı duruyo.
Tavsiye yani (:

Dostum Kadının koLunda Ne yazıyor bi zahmet yazarmısın ?