PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kendi Yazdýq1m. Prensesss

ilyasberk
07-17-2008, 10:05 AM
ßiRakiRim SonDiqim SiqaRamin uCunDan du$en iKi üfLemeLik küLmü$ hayaL..

$ehveti Cökmü$ qöLqeLere yokLuqunun.. Sen ßakaRdýn ßen deRinine ineRdim.

teR k0kan nemLi ßir yaTakti s0kakLar Sustum kývRak ßir Rakkase misaLi e$Lik ettin sonRa

Kara deLik qißi ßuyuyen ßosLuqumun Ezqisine..

heR ka$imda döRt paRmaqim heR $akaqimDa ßa$ paRmaqim ßacak aRasi ßasamak manzaRasi

Hafif daLqaLi DudakLar kapi$an tuzLu suLar ü$ümü$ Cene ayakßiLeqi aRkadasi DanSi

Ve Sadece ßen ßensiz oLaßiLirim CumLeSi.

Kötü yoLdan cýkmý$ qeceLerden qeLioRm , KusuRa ßakma qözLerim kirLi…

i$te ßak SokakLar Uyudu… ßu SaatLerde yaLan sevi$meLer ßiLe düRüsttüR.

qeL siL eLLerinLe yüzümü..

$izofRen ßir yaLnýzLýk 0yunuysa SoßeLenecek KimSe y0ksa ?..

aciLmi$ kötüLük penceResi SevmeLere s0kaqa Cýkma yaSaqi waR.. eLin kadaR SouK Hawa

Tenin kadaR ýsLak kaLdýrýmLar..

öLümden k0rkmuyoRum Doqduqum Andan ßeri Yakami ßiRakmayan Hayata yeqLerim öLümü !!!

NediR ki Hayat ? ßen iStemeDen ßana Emanet ediLen aRmaqan.. umuRsamayan qeRi veRceqim..

0yun qißi ßi Hayat ßu Ya$adiqim eßesi ßen , kayßeden yine ßen..qözLerimi yumup SayiyoRum

ßazen ßazenDe Son Nefesime kadaR k0vaLiyoRum Ne ßir Soße Ne ßir eße

ßen ßunu 0yunu ßeceRemiyoRum..

ßen En ßuyuk SoytaRýyým asLýnda… TiyatroLarda Hep haLne qüLünen.. ÜzeRimde eqReti

mutLuLuk … Yüzüm q0zum ßoyaLi… ßen aLdatmayacaqým.. ßen KandiRiRim…

Sadece SadeLikten ißaretti hayaLLerim hiCßirine uLa$amaDim.. YanLizca KenDim kaLdim

ßenden ZiyaDe..

EyLuLse .. Cok i$mi$sem .. iCimDen koLpa ßir KonteS yeRyuzune aciLioRsa Tahta paRavanýyLa

' iLyas ßerk

davidmncc
08-07-2008, 10:07 AM
eve isk (http://www.ugamegold.com/c_EVE-Online-ISK/) You are now plugged in to Multiplayer, a blog built by MTV News and MTV Games for gamers who play everything from "Halo 3" to "Desktop Tower Defense." This is the place to catch up on our exclusive interviews with top game makers, to debate the highs and lows of the gaming life and to experience coverage and access you won't find anywhere else.