Orijinalini görmek için tıklayınız : Kedi işte...
kapkarabirkedi
05-06-2009, 01:23 AM
Gecenin bir yarısı yalnızlıktan bunalmışken karşıma çıktı bu site... Daha hiç bir başlığa ya da ne bileyim hani forumlarda kurallar filan olur ya , onlara bakmadan şöyle bir merhaba diyeyim dedim. Yeni gelenleri burada karşılıyorsunuz sanırım.
Uzatmayayım fazla... Direkt konuya gireyim.
Merhaba . ( Şimdi buraya saçma bir gülücük işareti koyardım ya samimiyetsiz olur ama ben dövme seven herkese ve dövme sanatçılarına gülümsüyorum şu anda )
spider
05-06-2009, 06:00 AM
hoşgeldin aramıza o zaman
kapkarabirkedi
05-06-2009, 12:40 PM
Hoş bulduk . Kendimle ilgili bir kaç bilgi de vereyim bari .
Üniversitede japon dili ve edebiyatı okuyorum. Uzatmalı bir öğrenciyim. Japonca harflerle ilgili sorusu olan olursa seve seve yardımcı olurum. Hani dövme filan açısından. Ukalalık yaptığım sanılmasın , tamamen iyi niyetten :)
Bir gün okulda bir kadının kolundaki dövme dikkatimi çekti. Kadının kolunda " ji do han bai ki " yazıyordu. Şok geçirdim. Gittim sordum burada ne yazdığını biliyor musun diye. "Ölümsüz aşk " yazıyor dedi . Ben de aslında orada " para atma makinası "
( yani para atıp kahve ,kraker vs. veren makinalar var ya onun japoncası ) :D yazdığını söylemedim bozulmasın diye :D Geçici dövmeymiş zaten. Durduk yere moralini bozmayayım dedim ...
Kayseride böyle ilginç şeyler olur . Arabaların arkasında alakasız japonca kelimeler yazılı stickerlar görme ihtimaliniz yüksektir . Sorunca da sevgi , aşk , samuray , kahramanlık vs yazıyor derler.
Benim de bir dövmem var sırtımda. İstanbula ilk geldiğide stüdyonuza uğrayıp bir kaç şey sormam gerekecek. Modifiye ettirmek istiyorum dövmemi :)
spider
05-07-2009, 10:30 AM
bekleriz gel tabii
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.