Orijinalini görmek için tıklayınız : kaş ve dudak Piercing i için sorum olucak yardım ederseniz sevinirim
xx_misticandy_xx
03-28-2009, 08:37 PM
ben bu yaz Piercing taktırmayı düşünüyorum ama dudakmı yoksa kaş mı diye karar veremedim sizce hangisini daha iyi kullana bilirim hangisi daha çok sorun çıkartır ve öneride bulunmanızı istiyorum
bence geç aynanın karşısına kendin karar ver en iyisi o :D
eğer ikisinede iyi bakarsan ikiside sorun çıkarmaz.. :D
ama bnce dudak :D
xx_misticandy_xx
03-29-2009, 09:04 PM
bence geç aynanın karşısına kendin karar ver en iyisi o :D
eğer ikisinede iyi bakarsan ikiside sorun çıkarmaz.. :D
ama bnce dudak :D
çok soal ama karar veremiyorum sinirleirm bozuldu yha :D
ghostflower
03-30-2009, 09:02 AM
bncede dudak:)
Yaz a daha çok var sor arki lerine fkr al fln fln karar verirsin ztn :D:D ozmn a kdr :D
xx_misticandy_xx
03-31-2009, 09:06 PM
Yaz a daha çok var sor arki lerine fkr al fln fln karar verirsin ztn :D:D ozmn a kdr :D
ama tam 1.5 ay sonra fln arkadaşlara kalsa çeker kopartırız diolar :D :D :D :D
ghostflower
03-31-2009, 09:36 PM
bnde bkaç gün sonra dudağıma yaptırcm :D bide kas kopuyo fln diolar :D:Dtırstım ackcası
xx_misticandy_xx
04-01-2009, 02:10 PM
bnde bkaç gün sonra dudağıma yaptırcm :D bide kas kopuyo fln diolar :D:Dtırstım ackcası
saoL wallaaa çok cesaretlendim şimdi:p :p :p :p :p :p :D :D :D
yoook be şehir efsanesi öle şeler :D:D
ghostflower
04-01-2009, 08:58 PM
ya bnde bu forum dan okudum kız kasım koptu fln yazmıs:Dbnde daha önce duymamıstım:D
xx_misticandy_xx
04-02-2009, 01:20 PM
ya bnde bu forum dan okudum kız kasım koptu fln yazmıs:Dbnde daha önce duymamıstım:D
ben duydum hatta benm ablamada oldu :D:D:D:D:D::D
gitarist_pınar
04-02-2009, 04:19 PM
bn adamn dli şişti nefes alamadı die öldüüğünü nile duydm ama önmli olan kafada bitirmek amaaan yapcaksan yapcan onun zewki ayrı be....:D:D
xx_misticandy_xx
04-03-2009, 02:50 PM
bn adamn dli şişti nefes alamadı die öldüüğünü nile duydm ama önmli olan kafada bitirmek amaaan yapcaksan yapcan onun zewki ayrı be....:D:D
ben taktırıcam karar verdim :) :) :) :D :D :D :D :D :D :D ;) ;) ;) ;) ;) :eek: :eek: :eek:
ghostflower
04-04-2009, 03:04 PM
bn bgün yaptrdm:D:D:D:D
xx_misticandy_xx
04-04-2009, 03:31 PM
bn bgün yaptrdm:D:D:D:D
hmm nasıl oldu pekii ??
ghostflower
04-04-2009, 06:38 PM
valla uyusturmadan dldi adam:Dacıma fln yok ama cıkartamıyorum topu.cok sıkı yaaa..kaç saat denedm kesicm demiri baska piercng takcm care yok.eger gizli yaptrcksan deldirdigin yerde denemeni tavsiye ederim topu cıkıyomu bak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
yavv cıldırcm cıkmıyooo:(
xx_misticandy_xx
04-05-2009, 03:30 PM
valla uyusturmadan dldi adam:Dacıma fln yok ama cıkartamıyorum topu.cok sıkı yaaa..kaç saat denedm kesicm demiri baska piercng takcm care yok.eger gizli yaptrcksan deldirdigin yerde denemeni tavsiye ederim topu cıkıyomu bak :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D
yavv cıldırcm cıkmıyooo:(
öneri için saoL ama ben top değiL halka taktırıcam :D
xx_misticandy_xx
04-05-2009, 03:55 PM
yha peki ben taktırdı diyelim yaz geliyo ben hiçmi denize havuza girmicemmmm :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
ghostflower
04-05-2009, 04:44 PM
yaptırırsan biran önce girersin.bende gircem mesela:D:D:Dyani şimdilerde yaptırırsan o zamana kadar geçer muhtemelen
deepNdarkness
04-05-2009, 06:24 PM
misticandy umarım en yakın zamanda piercingine kavuşursun ama belirtmek istedigim bişey var ! ilk delimde halka piercing takılması son derece yanlış ve zaten takılcagını sanmıyorum yani delim yapıcak kişi de bilinçli dir! halkanın takılmaması nın nedeni delinen yer iyileşmedigi için takılınca vs falan can yakar aynı zamnda delim yapılan yer şişcek faln filan işte :D yani onlar taksa bileneki sanmıyorum ama ilk delimde kaş peircigni taktır......15 - 20 gün sonra halka piercingini takar sın ..=)
xx_misticandy_xx
04-05-2009, 09:20 PM
misticandy umarım en yakın zamanda piercingine kavuşursun ama belirtmek istedigim bişey var ! ilk delimde halka piercing takılması son derece yanlış ve zaten takılcagını sanmıyorum yani delim yapıcak kişi de bilinçli dir! halkanın takılmaması nın nedeni delinen yer iyileşmedigi için takılınca vs falan can yakar aynı zamnda delim yapılan yer şişcek faln filan işte :D yani onlar taksa bileneki sanmıyorum ama ilk delimde kaş peircigni taktır......15 - 20 gün sonra halka piercingini takar sın ..=)
o zmn illaki topu takcaz ama yaz gelio ben hiç havuza fln girmicemmiii
deepNdarkness
04-06-2009, 08:21 AM
ozmn illaki topu deil degişik bir çok uç seçenekleri var onlara bak illaki hoş bişeyler bulursun piercing yaptıracagın yeri dikkatli seç ve titanyum piercing kullandırt.ayrıca tabiki havuza gireceksin sana söylenen bakımı aksatmadan yaptıgın zamn sorun olmaz yaklasık 15 gün sonra havuza veya denize gire bilirsin.....
denize girmek pek sorun olmaz daaa..havuz sorun :D yani havuzdan her çıktıktan sonra Anti-Bakterial sabunla temizlemen lazım ama her seferinde...
Wookiey
06-18-2009, 09:54 PM
ben bu yaz Piercing taktırmayı düşünüyorum ama dudakmı yoksa kaş mı diye karar veremedim sizce hangisini daha iyi kullana bilirim hangisi daha çok sorun çıkartır ve öneride bulunmanızı istiyorum
awatardak isensen san piercinq yakısmas :D:D:DD::D:D benceeeeeeeee
ebrusss
07-28-2009, 03:13 PM
ya kaşı sıf iğnelemi deliyorlar tbncalada dliyorlarmı ? ve en az acıyan piercing yeri neresi arqdşlar ?
ebrusss
07-28-2009, 03:18 PM
piercinq de en az acıyan yer neresi ve kaşı bnclada deliyorlarmı?
kaşın tabancayla delinceini pek sanmıom.. en azından güvenilir aklı başında bi yere gidersen ztn tabancayla delmezler :S hem şu tabanca merakı ne anlamadım :S
ebrusss
08-10-2009, 11:09 AM
tm saol :D gnedee ya bilmorum S: snqee dha ii gibi duruo
Comedian
08-15-2009, 09:58 AM
Dilini deldir sen :DD::D
yada kaşını bence dudak çok kaba ama sneın tercıgın kaş herkezde hopş duruyor ..
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.