Orijinalini görmek için tıklayınız : kaş
tarius
08-17-2007, 09:35 AM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif
kaşıma piercing yaptırmak istiyorum ve kas delindikten sonra temizliğine dikkat etmek gerekiyomuş enfeksiyon kapma riskinin yüksek olduğu söyleniyo gerçi bunun için krem ve dezenfektan var ama yinede merak ediyorum... nekadar sure su ile temas etmemesi gerekiyo örneğin 1 hafta sonra denize girsem bi sakıncası olurmu??? yardımlarınız için teşekkürler arkadaşlar.....:confused:
aybars233
09-04-2007, 01:12 AM
eskiden ilk piercingimi yaptıdığımın ertesi günü havuza girmiştim...ama sen temkinli ol bu işi uygulayan arkadaş ne tavsiye ediyorsa sana onu dinle
tragedy
09-15-2007, 11:26 PM
ya ben bi 20 gun once kasimi deldirdim ama smdi okullar acilacak ve okulda takablcgmi sanmiyrm acaba mesela 1 gun falan takmynca kapaniyor mu?
Hazelnutter
09-16-2007, 07:15 PM
Ben en azından 2 ay boyunca hiç çıkarılmaması gerektiğini biliyorum.. Yani benim kaşımı delen piercing uzmanı öyle söyledi.. Hatta mümkünse 3 ay çıkartma dedi.. 1 sene içerisinde de olabildiğince az küpe değiştir dedi.. Umarım sorun olmaz okul açısından.
P I N @ R
09-19-2007, 03:40 PM
Kaşımı deldireli 2 ayı geçti ama okulda zorla çıkarttırdılar hergün okula gitmeden önce çıkartıyorum bazen tenefüslerde tuvalete gidip takıyorum acaba mikrop kaparmı?çünkü biraz kapamış oluyo zorlamak zorunda kalıyorum:(((
spider
09-20-2007, 12:12 PM
piercingi çok fazla takıp çıkartmak iyi değil takarken thiocilline tarzı bir kremle kayganlaştırırsan piercingi daha ii olur.birde istersen bio plast malzemeden şeffaf piercing çapında misinaya benzeyen farkedilmesi zor ürünler var
biolojik plastikten yapılıyor kanser yapmıyor insan vucudu ile uyumlu vee şeffaf stüdyomuzdan edinebilirsin
fadetoblack
03-20-2008, 09:21 PM
piercingi çok fazla takıp çıkartmak iyi değil takarken thiocilline tarzı bir kremle kayganlaştırırsan piercingi daha ii olur.birde istersen bio plast malzemeden şeffaf piercing çapında misinaya benzeyen farkedilmesi zor ürünler var
biolojik plastikten yapılıyor kanser yapmıyor insan vucudu ile uyumlu vee şeffaf stüdyomuzdan edinebilirsin
ya şu biolojik plastkten yapılıo dedklernzi merak ettm bn??.. çenemdeki piercingi bi süre için saklamam gerekio da...???:confused:
quzucuh
10-23-2008, 03:37 PM
yaa bende burnuma yaptırmayı düşünüorum okul herşeyi bozuo ama napmam lazımmm????
Shenmue
10-25-2008, 07:36 AM
piercingi bu studyoda yaptırdım hiç şikayetçi değilim. problemde olmadı.. şunu unutmayın, piercing oyuncan değildir kurcalamayın bırakın dursun orda.. çıkartmayın görünmemesi için bant yapıştırın :P gerçi hiö öyle bi sorunum olmadı.. diş doktorluğu okuyorum şuan ve hala çıkartmadım :D
ntlook
12-23-2008, 03:42 PM
arkadaşlar peki pr yi kaşa yaptırırdıktan en son kac hafta sonra et kendi eski halini alır yane kaş igleşir.
emo_jojuqxD
12-26-2008, 04:21 PM
2-3 ay aRası dqIsıo amA yabdRdqın bLqyeDe baqLı we baQımını dsenLi yabArsn coQ cabk ıyLesR..
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.