PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Kas Piercing'im tenimin altina girmeye calisiyor :S

13th Evil
12-12-2010, 09:43 AM
Selam arkadaslar, ailevi nedenlerden oturu 4. kez(hepsi ingilterede) kasimi deldirdim hepsinde da ayni noktayi... 3.de hafif bir iltahaplanma olduydu ilac degistirmemden oturu ama sonra gecdi...

3.u cikartmamin ve onun kapanmasinin ustunden 5 ay gectikden sonra 4. deldirdim. Digerleri hep 1.4 kalinliginda barlardi bu sefer piercingcinin tavsiyesi ustune 1.6 bar kullandik... 4 gun oldu deldireli... Bu arada hep spray "Savlon" diye bir ilac kullandim(Kucuk yaralar, yanmalar gibi incinmeler icin olan dezenfekte edici bir ilac[Mavi-seffaf sise, pembe-seffaf kapak]).

Benim sorunum kasim 2 gun once gozumu kapatacak kadar sisdi. Hafif sicak suyun altina sikarak iltahabi cikartmaya calistim. Sonrasinda biraz daha iyidi. Ertesi gun (dun) gene ayni seyi yabdim hafif kan izi cikdi pamuga ama gozum daha da acildi.

Simdi bu gun ayni seyi gene yabdim cok az iltihap cikdi gene hafif kan izi... Ama farkettim ki altaki delik bayagi genisledi ve kupenin topcuk olan kismi nerdeysa yarisina kadar icinde.... Yukardan bastirdim ve gayed genislemis bir delikna goz-goze geldik... Biraktigimda etrafi hafif kabuklasma olusur ama yukardan assagi dordu ittigimde ayrilir o yapisdigi yerden... Ve kasimi yukariya dogru asilirmis gibi hissederim... Her ilac sikacagimda pamugun kenarlariylada iltihablari temizlemeye calisirim...

Benim ne yapmam gerekir? Oldugu gibi birakirsam sorun olurmu? Birda deniz tuzundna tuzlu-su yaparsam onun en iyi ilac oldugu soylenir ne kadar dogru? Simdiden yardiminiz icin cok tesekkurler.. =))

Owen
12-12-2010, 09:17 PM
Bence bi doktora git..

13th Evil
12-13-2010, 09:46 AM
Ingilteredeki doktorlara veya eczanelere gittigimde bana direk "vucudunda zaten oyle bir sey olmamasi gerekir" derler ve cikarmami soylerler onun disinda pek sallamazlar... Bu seferkini da artik tutmak isderim.. :S

Owen
12-25-2010, 09:41 AM
Çok iyi bi piercing studiosuna git ozmn.. bu konuda uzman olan biri baksın bi.. Çünkü Normalde olan bişey deil bu..