dFxtw
06-25-2009, 05:44 PM
Naber Forum nihaha
ArkadasLAr ArkadasLAr aRAnızdaa Nese
ya ben kaşıma piercing yaptırdım fakat bu barın boyu cok buyuk lan sankı annemınde dıkkatını cekti benımde sımdı cıkarsam cıkmaz cıkarmasam ayrı 2 ay dursun dedı sonra nabarsan yaparsın dedı pıercıngcı
gayet de guzel basarılı deldi nihahahaha
piercing atması olayı varmış hee bir de kaşların düşüyormus
Taktıran arkadaşlardan bi bilgi istiyorum gercekten bolemıdır banada mı yazık olucak ??
- son sorum 2-3 yıl taktım sonra cıkardım bu ız cok mu bellı olucak ??
bi de ben pıercınglerın en buyugunu mu ne sectım buyuk gıbı bıraz goz kirpıklerımın bıraz ustunde delerken herkesı aynımı delıyolar cyanı cıkarınca cok mu bellı olr bi de mesela dıyelım buyuk delıolar o zmn da ben kucuk pıercıng takamaycak mıyım ?
hayvan gibiyim biliyorum cevaplarsanız burda cok bahtiyar olacaağğğğğğğğhm
teseKkurLer . bundan sonra burdaim :)
ArkadasLAr ArkadasLAr aRAnızdaa Nese
ya ben kaşıma piercing yaptırdım fakat bu barın boyu cok buyuk lan sankı annemınde dıkkatını cekti benımde sımdı cıkarsam cıkmaz cıkarmasam ayrı 2 ay dursun dedı sonra nabarsan yaparsın dedı pıercıngcı
gayet de guzel basarılı deldi nihahahaha
piercing atması olayı varmış hee bir de kaşların düşüyormus
Taktıran arkadaşlardan bi bilgi istiyorum gercekten bolemıdır banada mı yazık olucak ??
- son sorum 2-3 yıl taktım sonra cıkardım bu ız cok mu bellı olucak ??
bi de ben pıercınglerın en buyugunu mu ne sectım buyuk gıbı bıraz goz kirpıklerımın bıraz ustunde delerken herkesı aynımı delıyolar cyanı cıkarınca cok mu bellı olr bi de mesela dıyelım buyuk delıolar o zmn da ben kucuk pıercıng takamaycak mıyım ?
hayvan gibiyim biliyorum cevaplarsanız burda cok bahtiyar olacaağğğğğğğğhm
teseKkurLer . bundan sonra burdaim :)