PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : kaş piercing

ConraD
10-09-2009, 07:36 PM
millet bse sorucam sze bn kulagmı ve dudagımı cok kez deldm hatta arkalrımada KASIMdada olsun istioırum acaba kndm delersem kör olma ihtmalm vrmıı???????:confused:

Lady_in_Black
11-28-2009, 03:59 PM
Ben kendim deldim serum iğnesiyle :D hiçbişey olmadı bende ama ilk defa deniosn bisey diyemiycem:p

Wookiey
12-02-2009, 06:14 PM
kendine füvenıyorsan del mkrop kapmaz bn bakarım hallederm canım tatlı deil diosan kendin del kardeş !

İşTar
12-03-2009, 03:07 AM
Bence admine dnış

)V(!$r@
12-03-2009, 04:27 PM
ya şu kendi kendinize deldikten sonra piercingi nasl takıyorsunuz??????

Owen
12-07-2009, 10:58 AM
xDxD nası mı takıoz :D:D
şimdi şu Angiocath (Anjiyoket) iğneler varya işte o iğnenin etrafında bi plastik kılıf var..
İğneyle deldikten sonra Metal olan iğneyi o plastik kılıfın içinden doru çıkartabiliosun.. Bölece sadece dudaında falan yada artık hernerdeyse işte orda sadece o plastik kılıf kalıo.....
O plastik kılıfın içi boş ve piercing in girebilecei kadarde geniş..Girmesede plastik olduu için zorlayınca genişlio plastik :D:D
herneyse ucuna piercingi takıosun snra yawaş yawaş o plastik kılıfı delikten çıkarıosun bölece kılıfın yerini piercingin çubuğu alıo :D:D snra piercing tamamen girdikten snra piercingin ucundan plastik kılıfı çıkarıosun.. topunu takıosun piercingin hayırılı olsnnnn :D:D nası ama kısa dme :D