Orijinalini görmek için tıklayınız : Göbek Piercinginin Altında Et Parçası
angime
09-21-2009, 09:47 PM
ya arkadaşlar mart yada nisan olması gerek göbeğimi deldirdim. aylarca hiç bi sorunum olmadan kullandım. son bir haftadır piercing deliğinin alt kısmından çıkan minik bi et parçası dikkatimi çekiyo. bu beraberinde iltihap da yapıyo az da olsa. vakit bulup gösteremedim herhangi biyere. böle bişey başına gelen oldu mu çok merak ediyorum ne yapmalıyım ayrıca.
spider
09-22-2009, 06:13 AM
küpe bir yerlere takılmıştır.. bir çekme olmuştur yada darbe almıştır.
birde belki eski kullandığını başka bir piercingle değiştirdiysen ondanda olabilir. zovirax diye bi ilaç var
onu kullan (merhem)geçmezse çıkart derim
angime
09-23-2009, 09:25 AM
teşekkür ederim
angime
09-28-2009, 02:32 PM
zoviraxı kullanıyorum şu anda ama bu et parçasına etki edebileceğini sanmıyorum.. eğer küpeyi çıkartırsam da bu et parçasını aldırmak zorunda kalır mıyım yada delik kapanırken o da içeri çekilir mi onu da bilmiyorum. daha önce hiç küpe değiştirmedim bu arada büyük olasılıkla darbe aldı. kıyafet değiştirrken çarptığım çok oldu çünkü. ne yapıcam bilmiyorum
spider
09-29-2009, 05:45 AM
küpeyi çıkar derim kapanacaktır
angime
09-29-2009, 09:27 PM
tamam küpeyi çıkaırsam kapanır zaten oke onu biliyorum da kapanırken o et parçesı dışarda kalırsa diye korkuyorum. hiç başınıza böle bişe gelmedi
spider
09-30-2009, 08:14 AM
kalmaz geçer
gizem87
12-20-2009, 11:52 AM
bu et parçası benimde dudağımım içinde çıktı. darbeyle değil bazen bünyeylede alakalı olabiliyo . iki kere deldirdim ikisindede at parçası çıktı. piercingi çıkarttıktan sonra 1 ay içinde tamamen derinin içine girdi delikle birlikte. birşey kalmıyo merak etme
guni123
05-01-2010, 11:12 AM
bendede öyle olmuştu, kadiköy şubesine gittim hemen baktılar kötü bakımdan dolayı oldugunu söylediler ilaç önerdiler 15 gün fln o ilaçları sürdüm sabah akşam ve geçti.gidip baktırmanı öneririm:)
benmde deldırelı 2 3 ay oluyo hıcbı sorun yktu..aynı durum bende olmuş şuan farkettim kırmızı bı et parcası var zovirax ucuk merhemı surdum fakat hıcbıseklde cıkartmak ıstemyorum pıercıngı. sabah aksam sursem oksjenlı su kullansam gecermı ?? başka ne yapmam lazım ?
guni123
05-05-2010, 01:50 PM
dediğim gibi, piercing ciye gidip bakım yaptırmalısın, bendede oldu aynı şeler, et parçaasını geç inanılmaz kanadı, ama bakım yapıldığından 15 gün sonra falan hiçbi ssorun kalmadı :)
bende hic aci ve kanama yok yanlz arada ilthap akio braz o kadar.. gidicem yinede tesekkr ederm =)
Juliette
08-11-2010, 10:44 AM
meraba ben gobegimi deldirmek istiyorum ama bazı cekincelerim var. oncelikle ileride hamile kaldıgımda deilk yırtılır mı yada herangi bir sorun olur mu? yada kıyafetlerim takılınca yırtılır mı sorun olur mu? yuzu koyun yatamaz mıyım? olabilecek en kotu seyler nedir
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.