PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : En Uygun Yas

hansomreiste
01-07-2011, 05:33 PM
Merhaba arkadaslar. Forumda yeniyim, belirteyim öncelikle. Yanlis yere actiysam simdiden özür diliyorum.

17 yasindayim ve sol kolumun ic kismina bir dövme yaptirtmak niyetindeyim. Uygun dövmeci aradigim sirada bir büyügüm, "Iyi dövmeci zaten sana dövme yapmaz. 21 yasina kadar vücudun büyümeye devam edecegi icin dövmenin boyasi da dagilir, o yüzden yaptirma." dedi fakat ben sagda solda bakmama ragmen böyle bir sey görmedim. Yani ergenlik sonrasinda yapilmasi tavsiye ediliyor ama ergenlikte yaparsaniz boya dagilir berbat olur da denmiyor.

Bununla ilgili birkac soru sormak istiyorum,

1) Su an yaptiracagim dövmenin sekli ilerde bozulabilir mi, simdilik yaptirmamam daha mi iyi?

2) Dövme fiyatlari neye göre belirleniyor? Örnegin ayni büyüklükte bir aslan ile bir yaziya ayni deger mi biciliyor? Ortalama dövme fiyatlari nasil?

ilgin
03-12-2011, 12:42 AM
merhaba
öncelikle yasiniz 17 ise zaten ailenizden izin veya aileniz yaninizda olmadan dövme yaptirmaniz yasak diye biliyorum.
su an yaptircaginiz dövmenin sekli ilerde bozulabilir mi ? tam olarak bilmiyorum ama eger body yaparsaniz , dövmenin oldugu bölgede 10cm kadar büyüme oldugu taktirde dövmeniz deforme olur.
2. sorunuz bir aslanla bir yazi tabikide bir degil. fiyat olarak arada yeri geldiginde 2 kat 3 kat farkta olabilir bu sizin istediginiz dövmeye , dövmecinin ugrasina bagli bir olaydir. ama örnegin bi yazi yazdirmak istiyorsunuz ortala hesaplamasi bu dövmenin bildigim kadariyla , Dövmenin boyu * dövmenin eni * 5 tir. 5cm boyu 5cm eni olan bir dövmenin fiyati 5*5 = 25 , 25*5=125 olarak hesaplanabilir.

ilgin
03-12-2011, 12:43 AM
ayrica ben su anda 20 yasindayim ve sizin yasinizdan beri dövme istiyordum. emin olun ki fikirler cok degisime ugruyor. 17 yasinda dovme yaptirmak istedigim yaziya su anda baktigimda gülüyorum. cok iyi dusunmenizi tavsiye ederim.

Whynot
05-26-2011, 10:22 AM
ben 17 yasındayım dövme yaptırdım.bakalım hadi hayırlısı diyoruz artık :D