PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dün ikinci defa delinen piercingim kanıyor!

sedacik83
01-19-2010, 09:47 PM
arkadaşlar 1 sene kullandıktan sonra 2,5 ay önce piercingimi çıkartmıştım. dün 2,5 ay aradan sonra yeniden deldirdim, sorunsuz bir delimdi. kanama vs olmadı. fakat şimdi durup dururken aynaya baktığımda üst delikten çokça alt delikten ise sızma şeklinde kanama var. ne yapmalıyım? taktırdığım yere ulaşamıyorum şuan. son çarem sizsiniz.. :(
çıkartıp oynamakta istemiyorum şu an, ne yapmalıyım lütfen konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olsun bana.

tattoo-mania
01-19-2010, 09:58 PM
intahap kapmış

Çıkartıp risk almadan kapanmasını bekle ve şansına küs yada bi doktora gösterip ilaç kulan

sedacik83
01-19-2010, 10:06 PM
kendim çıkarmaya çalışırsam daha çok kanamaz mı şuan?

tattoo-mania
01-19-2010, 10:09 PM
çıkartıp pamukla tampon yapabilrisn pephanten kremlede destekle

sedacik83
01-19-2010, 10:12 PM
daha dün deldirdim delimde kanamadı da durup dururken evde bilg. başında otururken nası iltihap kaptı da öyle birden sadece kanadı ? bana mantıklı gelmedi ne bileyim..
çıkartmayı düşünmüyorum açıkçası, daha çok kanamasına sebep olabilirim şuan. siz piercer misiniz yoksa sadece konuyla ilgili biri misiniz?

tattoo-mania
01-19-2010, 10:39 PM
2 siylede alakalıyım mantıklı gelmedyse bir doktora görünün piercignginizi kim taktıyasa belliki bi hata yapmış ...forum sahiplerinin dream tattoo stüdyolarındaın herhangi birisinede göstere bilrsiniz daha detaylı yardımcı olacaklarına eminim