PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dudaqın şişmesi ??? (Acil Lütfennnnn!!)

FallenAnqel
04-15-2009, 02:38 PM
slmmmm..
ben çeneme (yani alt dudaın ortasına) piercing yaptırcam 2 qün sonra(büük ihtimalle)
ama şunu mrk ediorum
çok fazla şişiyomu..yani uzun bar şartmı??
mesela ben kısa bar takdım dielim şişerse nolur.. topunu takmadıınız takdirde delii doldururmu??
çok acil cwp gerekio :):) şimdiden çok tşkkürler.............

gitarist_pınar
04-15-2009, 06:01 PM
ya bnm bildiimm her bölge gibi dudak da şişio :D çok olmasada ama uzun veya kısa bar konusunda o adama !! :DD: sorsan daha ii olur hem şişmesi indikten sonra istediğn qibi kullanabiliosn ya zaten :P:P

FallenAnqel
04-16-2009, 02:42 PM
ya tmm ama ben ailemin yanında takamam.. :)
uzun bar çok belli our diye korkuomm... :(
oyüzden ilkqünden itibaren kısa takmayı düşünüom ama şu şişme olayı bni qorqutuoo :(
Yardımm Lütfen :( Kısa takarsam nolur şişince :(

gitarist_pınar
04-16-2009, 06:30 PM
ya kısa takarsan içine gömülür şişince anlasana :D:D orta boy (:D) al zaten bi hafta herhangi bi nedenle geçiştir yara bandı tak krem sür vs...:D bi hafta sonra istediğin gibi dilinle çıkarıp takabiliomuşusn ama tabi en sağlklısı bi aymiş :D:D aile korkusu önmli tabi bn krem sürüp sivilce çıktı fln diodm babamlara okuldada yarabandı yapştırıodm aslnda farknda omadan piercingi sterilie tutmş oluyırsn :D:DD:D:

FallenAnqel
04-17-2009, 01:12 PM
ya doru diosun ama babam zekidir anlar hmn :D
yinede gömülmekten başka bşe olmas dme :D nse bakacaz artık :D

((ha bu arada Owen buraya bakıosan cwp yaz..Snn türk adın özgür mü :D:D:D:D))

Owen
04-17-2009, 01:17 PM
tanışıomuyuz :D:D nerden bildin :D

FallenAnqel
04-17-2009, 02:04 PM
eeeet :D geçen yaz :)
Epic Surf & Swim‎ :) hatırladınmı :D nse özel msj atıım :) burdan rahatsız etmiek milleti :D:D

Owen
04-17-2009, 03:33 PM
ytok artıkkk :O :O :D:D ciddimisin :D nse tmm ekledim msn den konuşak biz rahatsız etmiek burayı :D

gelelim snn soruna :D:D valla benim ilk taktıım bar da pek uzun sayılmazdı:D sadece toplarını takınca hafiften bastırıodu :D ama bilmiom sen yinede daha uzun al :D

gitarist_pınar
04-17-2009, 04:08 PM
way be:D :D

Owen
04-29-2009, 04:44 PM
way be:D :D

road be:D :D

(Bkz: İngilizce Sözlük..Way-Road" :D:D )

gitarist_pınar
05-01-2009, 06:58 AM
artık forumdan çekiliorum özgür

Owen
05-24-2009, 12:17 PM
Yapmaaaaaa :(:(:( gitme... Iıııı ... git...me. yaw nasıldı o şarkı :(:(

gizem87
08-31-2009, 09:42 PM
bende sana sunu söliim kisa bar yüzünden cok cektim. 2 ay sonra da dudagimda problem yasayip piercingimi tamamen cikarmak zorunda kaldim. bir daha deldirdim ve bu sefer bulabildigim en uzun bari taktim. su an cok rahatim. ailenden gizliyceksin diye kisa bar takma derim. sonra piercing sana iskence olur. gömülmesi disinda sorun yok dioasun ama bazen o kadar gömülüyomuski operasyonla cikartiliyormus. korkutmak gibi olmasin ama tak uzun bari rahatla. sonra basina is alma. ve bazi insanlarin dudagi hemen inmiyo 2 hafta sürdügü oluyo buda gömülmesi icin yeterli bir süre zaten

chatlaq_haadun
09-18-2009, 10:53 AM
arkadsm sakın kısa bar takma benim ki kısaydı sisti 2 qüne indi ama sisnce delik doluyo ve iceri gömülüyo benim icerden duddaqın yarıldı simdi ise uzun takıcam ama cıkaramyorum sakın ama sakın kısa catkma cok cekersin cookk :(