PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dudak piercingi Yardm

artofdeath
09-25-2007, 11:19 PM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif

arkadaslar bn aslında ka$ıma piercing taktırmak istiodum fakaaatttttt aiLemin görüş acısını düşürmek için dudaqıma taktrmaya verdim (görnmesi daha zor olur saNKi:D ) ama bunun hakkında fazla bilgim yok.. bana Yardmcı oLrsanız seVinirim..

hee bide ya bu delik cok belli olurMu hehe:D :D

artofdeath
10-06-2007, 10:58 PM
saolun yardm için:D:D:D:P

lost
10-07-2007, 10:49 PM
hayır olmaz aslında kaş dan daha guzel duran bı pıercng yerı yoktur ama kaşa banada ızın wermıyorlar:D

artofdeath
10-08-2007, 08:34 PM
su an deldirdim ama piercingimi kaybettim in$ kapanmaz bu delik:D çünkü kapanırsa üçüncü kez deldirmem gerekcek:D

petek17
10-12-2007, 02:29 PM
arkadaşlar bende dudağımı deldirmek istiyorum fakat tel takıyorum sizce zararı olurmu bilgisi olan varmıı????

artofdeath
10-31-2007, 09:30 PM
yardmlar için thxx arKadasLar.. DeLdirdim sonunda SakaL yüzünden Hiçte BeLLi oLmadı piercing deliqi he bide.. delereken acısını hissetmedim dier deldirmek isteyen arkadsalar bosa korkmayn bnce:)

ferah
11-26-2007, 01:13 PM
ya bn dudamın kenarını çok az böle grünmcek kadar deldirmk istiom ama ailem karşı ya:S off kulak deldirmye bile kızıolar dşünüün piercingi dysalar:D neyse ya böle dudamn kenarını çok az görnmcek kadr kük piercing takarım diee dşündm bri bna cwp yzarsa sefinirm

artofdeath
11-26-2007, 01:50 PM
ya bn dudamın kenarını çok az böle grünmcek kadar deldirmk istiom ama ailem karşı ya:S off kulak deldirmye bile kızıolar dşünüün piercingi dysalar:D neyse ya böle dudamn kenarını çok az görnmcek kadr kük piercing takarım diee dşündm bri bna cwp yzarsa sefinirm

Hocam aynı dert bndede vardı.. görünmück die bişi yok kesn görünür ama sakalın varsa soruın yok deLdir qiTsn belli oLmuo :D MeseLa bnde tam 1bucuk aydır piercng var hala anlamadı bisimkiLer... Tam dudamn ortasnda :)

haykolik
12-17-2007, 11:02 AM
off off sakalımızda yok henüz 14 yasındayım ama bende dudamı deldirmek istiyorm nasıl saklıycam bilmiyorum biri bana cvp yazsın pls...

bahadirtrtr
12-19-2007, 07:39 PM
dudaktaki piercingi saklayamazsın cnm. parlayacak onun topu hayatta saklayamazsın. sakalın içinde piercing kayboluyorsa deldirmenin ne manası var onu anlayamadım =)
zaten başkaları görsün diye deldirmiyormuyuz oramızı buramızı piercing takarak.

ben kaşımıda deldirdim dudağımıda kendim deldim ikisinde de kısa sürede gördü ailem. bence haberleri olsun yoksa ev ortamı geriliyor. bilgilerinize. en azından annenize söyleyin ben deldireceğim bilgin olsun diye sonra baba arıza çıkartırsa anne size destek olur =)
müttefik bulun yoksa zor olur haberiniz olsun hehe.

ltx-9
01-07-2008, 01:28 PM
bi gn önce dudama piercng yaptrdm şimdi çıakrtmk isitorm ama çıkaramadm

difuuuu neyyir//deniz
01-15-2008, 03:40 PM
arkadaşlar ben dün dudağımı kendim iğneyle deldim şişti oraya piercing takmadm küpe taktm fucidin pomat+kolonya+oksijenli su kullıom daa ne yapmam gerek sizce pls

EFEMUSTAFA
04-04-2008, 07:35 PM
arkadaslar benım annem biliyo mesela babam bılmıyo bilirse cingan cıkar ewde size bi fikrim var top olan yerını takmayın ama düşürmeyınde dıkkat edersenız faydası olurr tuzlu su ilacı ole duydum ben de deldırcem ama kulak delme makınasıyla sorun olmaz işlh:(:(

EFEMUSTAFA
04-04-2008, 07:55 PM
C.tesİ Deldİrİyorummmmmm

bob_o
04-09-2008, 10:54 AM
yhaw bnmdhe bi sorum olcak bunu ilk deldirdikthn sonra piercıng takıolarmı yhoksa delihe bişmi koyuyolarrr :D evdekiler karşıdha :D:D

spider
04-09-2008, 12:58 PM
deldikten hemen sonra piercing takmak zorunludur.evdekilerden habersiz deldirmeyi düşünmeyin delmiyoruz

artofdeath
04-10-2008, 08:39 PM
*artq aiLem haberi var arkadslar he.. bnce önce onnara sölein snra kötü oLuo:)

ezgi_9
04-26-2008, 11:19 PM
bnde deldirmek istyiorum dudamın kenarını acaba sonradan bi sorun olurmu?

slave
05-03-2008, 07:05 PM
bende deldirmek istiorum ama ne yazıkki tek sorun aile.. onlara söylediğim zamn resmen kıyamet koptu açmadıkları konu kalmadı yok dinimizde yasakta felanda fistan...vs vb...onlar bole dedikçe ilgim giderek arttı :D deldirmek çok istiyorum ... tek korkum evdekıler anlarlar mı ? izi fazla belli oluormu? ayrıca ilk 1 ay felan çıkarmamak gerekıormuş diye duydum ee napcam ben :S

artofdeath
05-05-2008, 10:08 PM
bnde deldirmek istyiorum dudamın kenarını acaba sonradan bi sorun olurmu?

sorun olmaz merak edme ama kendn delme skın:) doqruu kadıköye qidiosun orda deldiriosun:)

sekhbet
06-08-2008, 07:29 PM
arkadaşlarr bn de dudağımı deldircemm fakat dldrdktnn 10 gn snra tatile gtcm bi tehlikesi olur mu acabaaa ?????????:P

artofdeath
06-08-2008, 07:30 PM
arkadaşlarr bn de dudağımı deldircemm fakat dldrdktnn 10 gn snra tatile gtcm bi tehlikesi olur mu acabaaa ?????????:P

oLucaqını sanmıyorum ama suyla cok temas ettirmemeye calıs :)

sekhbet
06-08-2008, 07:31 PM
bn de dudaamı dldrcm ama korkuormm iltihplnr diee sizce bişi olur mu ?

sekhbet
06-08-2008, 07:32 PM
sencee mümkün mü suya değmemesi ???

artofdeath
06-08-2008, 07:34 PM
sencee mümkün mü suya değmemesi ???

Ya suya mutlaka deger.. bn deldirdiğimdede Suyla temas ettirme demişlerdi ama rahat rahat dujumu alıodum havuza felan giriodum bi Sorun yaşamadım.. bi süre iltihap aktı ama cok fazlla deildi.

sekhbet
06-17-2008, 07:06 AM
weeeeeeeeeeee yabtırdımm dudağma :d:f:pxD

spider
06-17-2008, 08:23 AM
hayırlı olsunn:D

Opeth
06-17-2008, 12:13 PM
güle güle tak :)

artofdeath
06-17-2008, 03:59 PM
aferm:D hayırlı olsn:P

sekhbet
06-24-2008, 01:26 PM
saaaolun :P

artofdeath
06-29-2008, 07:43 PM
bu ne be herkeste aynı dert:D nasıl saklıcamm:D:D rahat olun be:D

aslnda sen haklısın hea rahat olmak lazm:D

sekhbet
07-11-2008, 12:01 PM
yooo ben gayette rahatımm kimseden de bişi saklmdmm ailemn izn werdii :)

emo_jojuqxD
07-24-2008, 12:23 AM
ya tekrdağ-merkezde bu ısı yapan briisi yok mu yardm plss.! xD

emo_jojuqxD
07-25-2008, 11:08 PM
yooo ben gayette rahatımm kimseden de bişi saklmdmm ailemn izn werdii :)

oo ailei arqaya alnnca qlay ama ısde slemesı mesele bnde slesem byq ıhtmal ızın wrlceq ama sleyemıom ısde xD:(

Wookiey
09-02-2008, 03:43 PM
arkadaşlar bende dudağımı deldirmek istiyorum fakat tel takıyorum sizce zararı olurmu bilgisi olan varmıı????

Sakın yapma arkadasların dalga geçerler ..D:
Mıknatısla seni haraket ettirirler valla :D:D kıhkıhkıh

Wookiey
09-03-2008, 11:07 AM
eeeee öle ama :D

sérénay
12-24-2008, 02:42 PM
arkadasLar..bn daha 14 yasındaım ama dudamın kenarını deLdrmeq istiorum..aiLem çok karshı ckıo..:(..ama onLrdn gisLi deLdricem:D deldirince izi beLLi oLr mu?....bide iLk deLdrmede 1 ay takmk qeRekiomus drumu? Lütfen yarDm éDin.. :(:(:(....

deepNdarkness
12-24-2008, 05:41 PM
serenay ööncelikle hoşgeldin ama senin sorunun cevabı bir sürü linkte var :D biraz araştırmacı olalım!!!

piercing yaptırman için + 18 olman lazım! yada ailen ile gitmen lazım!
(bence baştan yatıı senin piercing)

deldirin tabiki beli olur ama fondetenmi ne dooru yazamaya bilirim :D onlan kapatabilio !

bide 1 ay gene az süre en az 2 ay!!!

seren
12-25-2008, 03:24 PM
bn serenay...bLiorum ama iLk bu siteye qRdiğim için srdm..:) ya bnm qisLi yabtrmam qeRekio yksa imkanıs isin vermioLar :( bide bişi dydum şeffaf piercinq wrmıs.. beLLi oLp oLmadqı haknda peq bLqm yok..onuda örenmeq istiorum arastrdm ama bLamadm...bide bnm korktuqm iLtihapLnma wea şişme oLuomu??:confused: eeD fondaten:D

ezgi_9
04-28-2010, 11:25 PM
sorun olmaz merak edme ama kendn delme skın:) doqruu kadıköye qidiosun orda deldiriosun:)

coktn dldm ble :D:D:D:D:D

Owen
04-29-2010, 10:34 AM
@seren;
aslında şeffaf piercinglerde birazcık belli oluyor özellikle yakında bakınca.. :D:D topunu takma takarsan iyice belli olr..
Ailenle çok içli dışlıysan zor bi iş çok göz göze gelip çok vakit geçiriyorsanız gözükme ihtimali çok..
İltahaplanma ihtimali tabiiki olabilir.. Milkrop kapmıcak diye bi garanti verilemez :D ama iyi bakarsan mikrop kaptırmazsan korkcak bşe yok :D 1 ay yetmeye bilir 1.5 ay falan en azından geçmesi lazım..
Haa bide ucunu takmayınca yemek yerken fln dişine takılıp çıkma ihtimali çok fazla yani yemek yerken gizlemen inanılmaz zor :D:D
Ben yazın tatilde yaptırdım 1 ayda iğleşti sayılır.. bnmkilerde izin vermezdi heralde sormadım gerçi hiç :D:D Fondaten mi, Fondoten mi? :D:D şimdi baktım "Fondöten" miş :D

chatlaq_haadun
06-17-2010, 09:33 AM

hİcTeee biLe heMen kenDin deLiosun bak onLar daHa cok acıTıyoo bn kaC kŞiyi keNDim deLdimm hePicigiide yaSıyooo :D sok iqneYi giTsin bSeycik oLmas :D

Fanie ffx
09-20-2010, 08:55 AM
hİcTeee biLe heMen kenDin deLiosun bak onLar daHa cok acıTıyoo bn kaC kŞiyi keNDim deLdimm hePicigiide yaSıyooo :D sok iqneYi giTsin bSeycik oLmas :D

ben buqün kendim deLicem qri anjioket iLe ya pLastik varmış inenin ucunda kesiLmesi gerekiyormuş. bi fikrin varmı ?
yada piercinqi takarkan kanıyormu zor oluomu ? :D:D:D ffx

Owen
10-16-2010, 03:56 PM
Yeşil anjiyoket kullanın bnce.. ya o plastik olayını anlatmak zor aç YouTube u bikaç Angiyocath le piercing delim videosu izle anlarsın :D:D

artofdeath
02-23-2011, 09:45 AM
dudaktaki piercingi saklayamazsın cnm. parlayacak onun topu hayatta saklayamazsın. sakalın içinde piercing kayboluyorsa deldirmenin ne manası var onu anlayamadım =)
zaten başkaları görsün diye deldirmiyormuyuz oramızı buramızı piercing takarak.

ben kaşımıda deldirdim dudağımıda kendim deldim ikisinde de kısa sürede gördü ailem. bence haberleri olsun yoksa ev ortamı geriliyor. bilgilerinize. en azından annenize söyleyin ben deldireceğim bilgin olsun diye sonra baba arıza çıkartırsa anne size destek olur =)
müttefik bulun yoksa zor olur haberiniz olsun hehe.

Arkadaşım eğer erkeksen ve sakalın varsa saklarsın. Artık piyasada siyah piercingle satılıyor çünkü. Birde ben su görüşüne katılmıyorum. ben oramı buramı insanlar görsün diye deil sadece kendimi iyi hissetmek için deldiriyorum.Yani burdaki amaç millete hava yapmak değil. Benim Görüşüm bu.

Ama dediğin ikinci paragrafa katılıyorum. Mümkün olduğunca ailenize sölemekten kaçınmayın.. :)

artofdeath
02-23-2011, 09:46 AM

ACıyı seviyosa benim gibi uyuşturmucaksın güzel oluyo. Ama bence gidip profesyonel yerde yaptırın :):p Kaç kişiyi deldin bu arada ehueh:D:D:D

artofdeath
02-23-2011, 09:50 AM
ben buqün kendim deLicem qri anjioket iLe ya pLastik varmış inenin ucunda kesiLmesi gerekiyormuş. bi fikrin varmı ?
yada piercinqi takarkan kanıyormu zor oluomu ? :D:D:D ffx

Gri Anjiyokat Kullan bence.. Biraz kanar. bu arada diğer adı granülmüydü arkadaslar benmi yanlıs hatrlıorm?_

artofdeath
02-23-2011, 09:54 AM
arkadasLar..bn daha 14 yasındaım ama dudamın kenarını deLdrmeq istiorum..aiLem çok karshı ckıo..:(..ama onLrdn gisLi deLdricem:D deldirince izi beLLi oLr mu?....bide iLk deLdrmede 1 ay takmk qeRekiomus drumu? Lütfen yarDm éDin.. :(:(:(....

Aman aman sonra ailenle bizi papaz etme.Sen daha yaptrma Bizde en iyisi susalım. :rolleyes:

nanikizm_bmfv
03-19-2011, 10:33 PM
ankarada stüdyonuz var mı acep ?

tugce
04-07-2011, 01:36 PM
bende deldirmek istiyorum ama acır diye çok korkuyorum lütfen bana yardım edin :mad: :D

tugce
04-07-2011, 01:40 PM
bende deldirmek istiyorum ama herkes çok acır diyo ne yapmam gerekiyo korkuyorum :(

özgee
05-14-2011, 08:39 PM
aynı yere 3. defa piercing yaptırsam sorun olurmu??? daha önce 2 defa yaptırdım ve bir hafta önce kapandı 3. defa yaptıracam iltihaplanma,yara olması gibi bi durum olurmu???

artofdeath
05-15-2011, 01:32 PM
aynı yere 3. defa piercing yaptırsam sorun olurmu??? daha önce 2 defa yaptırdım ve bir hafta önce kapandı 3. defa yaptıracam iltihaplanma,yara olması gibi bi durum olurmu???

ben olucagı söliyim istersen. Biraz iltihaplanma ve hafiften şişlik oluyo. Çünkü bende dudamı aynı gün içersinde 4 kre deldim. Bi iki gün şiş olur dudagın

özgee
05-15-2011, 04:59 PM
ben olucagı söliyim istersen. Biraz iltihaplanma ve hafiften şişlik oluyo. Çünkü bende dudamı aynı gün içersinde 4 kre deldim. Bi iki gün şiş olur dudagın
daha önce hiç şişlik olmamıştı ilaçda kullanmamıştım o yüzden tekrar yaptırmak istemiştim uyarınız için teşekkürler

artofdeath
05-17-2011, 03:46 PM
daha önce hiç şişlik olmamıştı ilaçda kullanmamıştım o yüzden tekrar yaptırmak istemiştim uyarınız için teşekkürler

ama aradan zaman geçtiyse bi sorun olucagını düşünmüyorum. :)

mine..>
12-28-2011, 12:41 AM
..ya ben 2 hafta önce dudaqımı kendim delmiştim küpeyle. Ailemin haberi yok farketmesinler diye piercingi çıkartıp takıorum şuan şişti ve ağrı var bişy olur die şüpeleniorum.. :confused: :confused: :confused: :o

Smile
12-29-2011, 12:01 PM
..ya ben 2 hafta önce dudaqımı kendim delmiştim küpeyle. Ailemin haberi yok farketmesinler diye piercingi çıkartıp takıorum şuan şişti ve ağrı var bişy olur die şüpeleniorum.. :confused: :confused: :confused: :o
keşke böyle birşey yapmasaydın gelseydin ben dreamtattoo da delerdim :) tabiki olur o kadar kısa sürede sürekli takıp çıkartman tahriş etmiştir orayı ve enfeksiyon kapmıştır bir daha takma küpeni ve antibiyotikli bi krem kullan iç tarafı içinde tantum gargara kullana bilirsin lütfen bilinçlenelim :))))

Mine
12-30-2011, 12:19 AM
keşke böyle birşey yapmasaydın gelseydin ben dreamtattoo da delerdim :) tabiki olur o kadar kısa sürede sürekli takıp çıkartman tahriş etmiştir orayı ve enfeksiyon kapmıştır bir daha takma küpeni ve antibiyotikli bi krem kullan iç tarafı içinde tantum gargara kullana bilirsin lütfen bilinçlenelim :))))

pekala tşkler.. dudaqım kötü oldu daha piercing fln takmak istemiyorum kapansın orası . bu sefer Uzman yerde yeniden deldirmek istiyorum aileme söylicem fazla bişy diceklerini sanmıyorum bu arada dreamtattoo nerde ??:)))

Smile
12-30-2011, 11:08 AM
pekala tşkler.. dudaqım kötü oldu daha piercing fln takmak istemiyorum kapansın orası . bu sefer Uzman yerde yeniden deldirmek istiyorum aileme söylicem fazla bişy diceklerini sanmıyorum bu arada dreamtattoo nerde ??:)))
http://dreamtattoo.com/iletisim.html

sana yardımcı olabilir. kadıköy merkez ptt nin orada

Mine
12-30-2011, 12:57 PM
http://dreamtattoo.com/iletisim.html

sana yardımcı olabilir. kadıköy merkez ptt nin orada

tmm.. tşkler...

Sinem54
02-04-2012, 11:50 AM
Ben dudağımı deldirdim iki haftadır kullanıyorum . Ama okullar acılcak cıkarmak ıstıyorum çıkaramıyorum . napıcam yaaa .s

spider
02-06-2012, 01:56 PM
Ben dudağımı deldirdim iki haftadır kullanıyorum . Ama okullar acılcak cıkarmak ıstıyorum çıkaramıyorum . napıcam yaaa .s
nasıl bir piercing kullanıyorsun bilmiyorum ama barı ısırarak top kısmını çevirip çıkarabilirsin yada stüdyomuza gelirsen yardımcı olabiliriz.

rana
02-25-2012, 10:58 PM
merhaba geçen gün sağ üst Dudağımi deldirdim fakat sonrası kullanmaya korkuttum küpeyi çıkarttım bir gün sonra tekrar taktım kapandı mi diye merak edip kanamaya başladı sonrada hemen sişti 24 saat oldu hala sış ve içeriden derim soyuldu ve beyazladi korkuyorum bir sorun olur mu sizce ?

spider
02-26-2012, 09:11 AM
merhaba geçen gün sağ üst Dudağımi deldirdim fakat sonrası kullanmaya korkuttum küpeyi çıkarttım bir gün sonra tekrar taktım kapandı mi diye merak edip kanamaya başladı sonrada hemen sişti 24 saat oldu hala sış ve içeriden derim soyuldu ve beyazladi korkuyorum bir sorun olur mu sizce ?
Biokadin solüsyon ve thiocilline kremi kullanmaya devam et hafif bir şekilde iltehabı çıkart dudağından. iç tarafına çok sıcak ve soğuk içecekler değmesin

rana
02-26-2012, 10:28 AM
çok minnettarım ya bu şey geçsin lanet olası, sizin stüdyoya gelip deldirmek istiyorum

rana
02-26-2012, 10:29 AM
çok minnettarım ya bu şey geçsin lanet olası, sizin stüdyoya gelip deldirmek istiyorum . Peki bu deliği kullana bilir miyim yoksa kullanmasm daha mi iyi ?

aa da
03-01-2012, 08:23 PM
Ya ben 16 yaşındayım dudağıma piercing taktrmak istiyorum ailem falan karışmaz ama ben korkuyorum acısından değil intihap kapmasından ve onu takıp çıkarmaktan okuldan büyk ihtimal izin vermezler okula girerken çıkarıp snra takabilirmiyim yoksa alışması için bi süre çıkmaması mı gerk takarken yada çıkarırken acır mı ben intihap kapmasından korkuyorm bide bnm bulunduğum ilçede piercing takan yer yok intihap kaparda kendim çıkaramazsam diye düşünüyorum off yardım edin :(

spider
03-10-2012, 10:12 AM
Ya ben 16 yaşındayım dudağıma piercing taktrmak istiyorum ailem falan karışmaz ama ben korkuyorum acısından değil intihap kapmasından ve onu takıp çıkarmaktan okuldan büyk ihtimal izin vermezler okula girerken çıkarıp snra takabilirmiyim yoksa alışması için bi süre çıkmaması mı gerk takarken yada çıkarırken acır mı ben intihap kapmasından korkuyorm bide bnm bulunduğum ilçede piercing takan yer yok intihap kaparda kendim çıkaramazsam diye düşünüyorum off yardım edin :(
Delim sonrasında bakımını dikkatli bir şekilde yaparsan herhangi bir problem olmaz. delim sonrasında 4 hafta süreyle çıkartmaman gerekiyor.

Ezenerenal
05-03-2012, 01:40 PM
somewhat. As an example locks refresher works bonce in the past A year or so. treatment for hives
hives cure (http://hivescurenow.info)
for good through getting to know basic fundamentals of http://hivescurenow.info !