Orijinalini görmek için tıklayınız : !!!dudak piercing acill yardım..!!!
SLIPKNOTize
01-26-2009, 10:35 PM
dudağımın sol altını deldirmek istiorum.bu hafta olcak gibi.ama muğlada yaptırabilceim 3yer var ve şu sağlık konusunda çok endişeleniyorum.adamlar hmen gaza getirio,deldirmeye gittiimde neler sormalıyım,neye bakmalıyım?? okudum siteden bunu ama detaylı bilgi verebilirmisiniz içim rahat etmio:)
bide yaptırırken ve sonrasında ağrı szı durumları nası? he bide en önemlisi ne zaman öpüşebilirim :D
SLIPKNOTize
01-27-2009, 03:30 PM
ya biri yardım etsin artıkk yarından sonra deldrcemmm :confused:
froycyy
01-27-2009, 03:56 PM
o zaman ben bildiğim kadarıyla yardım ediyim delimde kullanılan iğnenin tek kullanımlık olduğundan emin ol diğer parçalarında sterile edilmiş olması lazım...ayrıca yaptıracağın insan yani piercer insan anatomisini çok iyi bilmelii yoksa hem canın yanar hemde iltihaplanır istemediğin sonuçlar doğurabilir...ne zaman öpüşebileceğini bende bilemiyorum onu piercingi olan biri yazsa daha iyi olur...
emo_jojuqxD
01-27-2009, 04:49 PM
ıqneler teq qullanımlıq olsn qıddıqın yerde qozun bı seı arasın otoklaw cıhazını sor gor ondan sonra deldır..
opüşme meselesıne qelınce yanlıs bılmıyorsam 2 hafta fln opüşmemen qereqıo..
SLIPKNOTize
01-27-2009, 05:43 PM
erkek arkdsmla küs olduum için 2 hafta uyar bana:p çoooook teşekkür ederimm. yalnız ben bunu bi 4 sene sonra kullanmak istemezsem hayat boyu izi kalıo demi bariz bi şekilde.. :(
emo_jojuqxD
01-27-2009, 08:53 PM
ilk kapandıqında barız bı seqılde qalır ama zaman ıcınde normale yakın bır hal alır yanı ..
merty01
06-05-2009, 01:35 PM
yha bnde taktırmaı düşünüorum da peki çok uzun bi süre takmaskta mesela 1 hafta takıp çıkrsak yine iz kalır mı ya da iileşmesi uzun sürer mi kapnması daha doğrusu.. çünkü ailmden gisli yaptırcm ne tepki vercklerini bilmiorum.. cvplarınız için şimdiden teşekkürler..
Wookiey
06-05-2009, 02:09 PM
yha bnde taktırmaı düşünüorum da peki çok uzun bi süre takmaskta mesela 1 hafta takıp çıkrsak yine iz kalır mı ya da iileşmesi uzun sürer mi kapnması daha doğrusu.. çünkü ailmden gisli yaptırcm ne tepki vercklerini bilmiorum.. cvplarınız için şimdiden teşekkürler..
deldir bisi olmas siwlce kadar iz kalıo korkma !
merty01
06-05-2009, 02:36 PM
teşkkürler..!*
Wookiey
06-05-2009, 02:38 PM
ayıpsın ..
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.