PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dovmenin yazı seklı nasıl olmalı:S

aDo
11-10-2008, 07:28 PM
bu benım ılk dovmem olucak inşl.. ve 6 aydır nerde yaptırcam dıye dusunuyorum en dogru yer olarak burayı dusundum:).. dovme 3 isim ve dgum tarhlerı olucak.. sag kolumun bılek kısmından dırsegıme kadar olmasını ıstıyorum..

A
D
N
A
N
01.01.1111

:
:
: .... bu sekılde yani ama uzun bısey olucak bu yuzden gozle gorulur ve guzel durmasını ıstıyorum.. bu konuda nasıl yardım edebılırsınız isimlerin bı tanesı 5 dier ikisi 4'er harften olusuo.. onumuzdekı 2 ay ıcınde dovmeyı kesınlıkle kolumda gormek ıstıorum yardım edersenız cok sevınırım sımdıden teskkrler:)

froycyy
11-10-2008, 08:55 PM
bendede aynen o şekilde bir dövme var bileğimle dirseğim arasında ama doğum tarihleri yok yazı karakterleri için forumdaki dövme modelleri bölümüne gir orda fazlasıyla bulursun...bence güzel bir seçim...sanırım annenin babanın birde kardeşinin ismini yazdırcaksın...bende yazdırdım yaklaşık 3 4 ay önce estetik durcağından eminim...

aDo
11-15-2008, 01:25 PM
yaklastın:)... uzunlugunun 20cm olmasını ıstıyorum.. ama harfler alt alta gelıcegı ıcın boyları ne olur nasıl olur hıcbı fıkrım yok:S:S.. o konuda bı yardımınız olamazmı???

froycyy
11-15-2008, 06:35 PM
bence o konuda en güzel fikri profesyonel biri verecektir...danışmanı tavsiye ederim...

aDo
11-15-2008, 08:47 PM
danısmak ıcın buraya yazdım ama ılgılenen yokkı:S