Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövmeci olmak zor mu ?
jrtattoo
10-24-2008, 06:04 PM
Prof. dövmeciler şu soru hakkında bi kaç yorum yapın sizlerden başka bişey istemicem:D Bide sizler dövmeci olmak için çıraklık yaptınız mı ?
Saygılarımla.Şimdiden yorumlarınız için thanx...
Shenmue
10-25-2008, 07:41 AM
profesyönel sayılmam sadece geçici dövme yapmıştım 2 ay boyunca turistlere.. şunu söyliyim öncelikle her işin bi zevkli yönü vardır. mesela dövmeyi yaparken sohbet etmek yeni insanlarla tanışmak zevkli oluyor. yoks resim yapmaktan pek farklı değil.
jrtattoo
10-25-2008, 09:01 AM
Upupupupupupupupup...
ShoCKeR
07-03-2009, 11:45 PM
Dövme yapmak bir sanattır kesinlikle doğuştan gelen bir el yeteneğinin olması gerekir diye düşünüyorum.
real81
08-16-2009, 05:55 PM
dövme yapmak hiç zor değil hee o zaman herkes biomekanik bir dövme yapabilir ben 4-5 senedir dövme yapıorum hemde hergün ama hala çok zor ama çok zevkli olduğunu düşünüyorum eğer zor değilse benim stüdyoma gel kardeş aylık 1500tl sana maaş ödeyim günde 10 saat sabit we ayakta kalarak insanların vücütlarına resim işle D::D:D::D:D
real81 arkadaşa yaptığın teklife ben talibim... ama onun kadar kolay oldugunu düşünmüyorum..ayrıca parada istemiyorum...çırak olarak bile alsanız razıyım...ve çok ciddiyim:)
tattoo-mania
01-17-2010, 02:48 PM
profesyönel sayılmam sadece geçici dövme yapmıştım 2 ay boyunca turistlere.. şunu söyliyim öncelikle her işin bi zevkli yönü vardır. mesela dövmeyi yaparken sohbet etmek yeni insanlarla tanışmak zevkli oluyor. yoks resim yapmaktan pek farklı değil.
Yoksa ressim yapmaktan pek farklı değil miş hımmmm
biz neden yıllarca ressim yaptıkta bu aklımaza gelmedi basitleşmeyin arkadaşlar dövme her yiğdin harcı değlidir...
REssim yapmak ayrıdır insan vucudna yapmak farklıdır kağıttan silerin ama vucuda yaptığın yalınışta düzeltmek için profesyonellik gerekiyor saygılar
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.