PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dövme yaptırmayı düşünenler mutlaka okumalıı!!(:

cerenn"
10-11-2007, 09:06 PM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif

ilk dövmemi yaklaşık 1 ay önce dream tattoo caddebostan şubesinde yaptırdım. buraya gitmeden önce bayaa bi araştırmıştım dövme yapan yerleri, hijyene dikkat edip etmediklerini ,nasıl çalıştıklarını vs.vs. ve sonunda buraya gelmeye karar verdimm. açıkçası büyük bi önyargıyla gittim yani sonuçta şugüne kadar dövme yaptıran insanlar acı çekmişler:S yaptırdıktan sonrada bitakım şeyler yaşamışlar:S herneyse kapıdan içeri girdiğimde ve volkanla konuşmaya başladığımda kendimi güvende hissettim resmen bu kadar memnun kaldığm içinde bunları benimle aynı durumda olan insanlarla paylaşmak istedim.volkanla konuştuktan sonra ve stüdyoyu gözümle gördükten sonra hiç bi endişem kalmadı açıkçası kafamdaki bütün soru işartleri silindi.öncelikle çok bilinçli insanlar, bu işten tabiki para kazanıyolar ama bunu yaparken insanları da bilinçlendiriyolar eğrisiyle doğrusyla herşeyi anlatıyrlar yani önce sizin sağlığınızı düşünüyolar normalde zaten böyle olması gerekiyr ama çok nadir görlen brşey bu:S yani uzun lafın kısası eer dövme yaptırmayı düşünüyrsnz mutlaka gidip görmelisinz dream tattoo yu.burda o kadar iyi anlatamadım ama gittkten sonra ve ordaki bi insanla konuştuktan sonra başka bi yere gideceğinizi zannetmyrmm. bu kadar kesin konuşabiliyrm yani:D hatta bu hafta içnde gidp tekrar istediğm bi dövmeyi yaptırmayı dşünüyrm:p

Bach
10-24-2007, 03:17 PM
aydınlatıcı olmus bendedövme yaptormayı düşünüyorum o nedenle de araştırıyorum.. paylaşım için saol

underground
11-01-2007, 09:02 PM
benım vucudumda 4 tane dovme var saten ama hala yaptırmak ıstıyorum bırıbana dur desın yaf

KRATOS
11-03-2007, 06:02 PM
Bulaşıcı bir hastalıgın içine düşmüş kaçamak yapmanın ne anlamı var,ilk dövmeme sahip oldugumda 20 yasındaydım...Sol kasıgımdan başlayıp koltuk altına dogru giden 4 renkten olusan bi Dragon...2.seans başlarken yeni yaptıracagım celtigi coktan düşünmüştüm...Celtic yaptırmadan önce 2 gögüsümü deldirdim kaşımla birlikte...Birinin Dur demesinede Gerek Yoq Ölene kadar devam...Zaten planladıgım birsey öldügüm zaman heryerimde dövme olmalı....

7u4n4
04-01-2008, 07:55 PM
Bulaşıcı bir hastalıgın içine düşmüş kaçamak yapmanın ne anlamı var,ilk dövmeme sahip oldugumda 20 yasındaydım...Sol kasıgımdan başlayıp koltuk altına dogru giden 4 renkten olusan bi Dragon...2.seans başlarken yeni yaptıracagım celtigi coktan düşünmüştüm...Celtic yaptırmadan önce 2 gögüsümü deldirdim kaşımla birlikte...Birinin Dur demesinede Gerek Yoq Ölüne kadar devam...Zaten planladıgım birsey öldügüm zaman heryerimde dövme olmalı....

=) ilginç

ben alıcam acıdan korkuorum :( ama en kısa zamanda bende yaptırıorum :D

mielikki
04-04-2008, 09:09 PM
ya zaten dövme yaptırırken acımasından korkan ve bu yüzden de yaptırmayan insan o dövmeyi yeterince istemiyor demektir,hazır değildir hayatının sonuna kadar onu vücudunda taşımaya

BettybLue
04-23-2008, 12:00 PM
bende zaten kadıkoydeki yerlerinde yaptırcaktım

KRATOS
05-26-2008, 12:19 AM
Acı almadan yaşamak Pehhh...

ozzwolf
08-11-2008, 01:23 PM
bencede hijen ve saglıklı ortamda dövme yaptırma önemli

hydrolift
09-08-2008, 03:07 PM
sdef hastaları dowme patırabılır mı ?

KRATOS
11-02-2008, 05:51 PM
yaptırdıgın dövmenin etrafına iki tane karsılıklı spot taktır istersen 100 wattlık tam olsun,süslüüü...

hornet
01-07-2009, 01:53 PM
Kadıköy şubesinde yaptırdım bende kesinlikle tavsiye ederim.

hippi
01-15-2009, 11:32 AM
yarın yaptırmaya gidiyorum hadi hayırLısı=)

ilyasberk
01-29-2009, 09:46 PM
Dövme vicudun özqürLüqüdr. 5 tane oLDu cok mutLuyum.. Yaza qirerken Enseme we bosLuquma yukadardan asaq1 2tane yapcam:D

BORABORA
03-29-2009, 01:48 PM
bagımlısı oluyosun zaten be n daha sırtımda ki bitmeden ayak bileğime yaptırmayı düşünüyorum

utque
04-21-2009, 12:02 AM
acayip reklam kokan bi baslik bu yaf ama bende bi ugrayacagim yaptirmasam bile merak ettim.Ama eger yanitlarsaniz seviniriim Turkiyedeki fiyatlari nedir ben 7 santimetrelik kolbandi yaptiracagim ve 150 pound turk lirasi yaklasik 350 ytl ye denk geliyor.simdi soyledim fiyatida kendimde oha dedim ya. ne kadar tutar acaba turk lirasi