PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme yaptırmak istiyorum

s-line
04-03-2009, 08:49 PM
Arkadaslar ben 15 yasındayım.Dirseğimin biraz altına küçük bi şekil yada güzel bir söz yazdırmak istiyorum..Ailem birşey demiyor..İzin veriyorlar yani..Aslında yaptırmak içiin hiçbir sorunum yok ama ileride dövmenin seklinin bozulmasından korkuyorum.Yapı itibariyle kilolu değilim..50 kilo civarındayım boyum ise 167 falan..Ama daha genç olduğum için büyüyünce o dövmenin bozulcağını falan söylüyorlar..Acaba böyle birsey var mı?Kilo bakımından sorun olucağını düşünmüyorum..Yani aşırı kilo almam çok zor..zaten yemek yediğim yok yiyemiyorum fazla..Acaba dövme aşırı kilo almalarda falan mı bozuluyor?yoksa boy uzamasında falanda mı bozuluyo?şuan için tek sorunum bu..

spider
04-04-2009, 05:09 AM
kola yada bileğe yazdıracaksan sorun olmaz

s-line
04-04-2009, 12:28 PM
Koluma yazdırıcam

qencpBoy
04-14-2009, 03:51 PM
evet bende 17 yasındayım bu yıL koLuma çok deli bi tribal var onu yaptırcam sol koluma sağ kolumada görkemli bi aslan yaptırcam___________!! benimde en büyük korkum sonradan bozulması ya gerçi benim babam askerde yaptımış valla taş gibi duruyo 3 hilal cok orjinal duruyo tabi 21 yıl önce yaptırdı abimde ceza ev,nde azrail yaptırmıştı oda hiç bozulmadı valla süper duruyoo_______________!!

ahves
07-13-2009, 09:48 PM
qencpBoy bir şey sorucam , ben de düşünüyorum koluma küçük bir kemal atatürk imzasıı da okuldan çekiniyrm bir sorun olur mu bilgin var mı ??

ahves
07-13-2009, 09:49 PM
qencpBoy bir şey sorucam , ben de düşünüyorum koluma küçük bir kemal atatürk imzasıı da okuldan çekiniyrm bir sorun olur mu bilgin var mı ??