PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme Yapımı

HellsAngels
06-11-2007, 10:37 AM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif

Arkadaşlar bu işin bir kursu varmı, veya uzerınde calısabılcegımız bır malzeme zira ben ve cevremdeki arkadaşlarım cin ali benzerı dovmelerle dolasıyoruz :)

Korax Dream Tattoo
06-12-2007, 09:05 PM
Uzerinde calısabilecegn malzeme elimizde mevcut ınsan derisi ile aynı ozellige sahip tabi dovme uygulaması icin...

HellsAngels
06-13-2007, 06:39 AM
eee peki nasıl bısı bu ? ücreti ne kadar?

tattoobyvolkan
08-04-2007, 10:55 AM
insan vucuduna bir desen işlemekten bahsediyorsak eğer türkiyede bu işin eğitimi usta çırak olarak ilerlemektedir. ya birinin yanında çıraklık yaparsınız ki o kişi sizi kabul etmeli yada direkt olarak ücretini ödeyerek işçiliğni beğendiğiniz kişiden kurs alırsınız...yetenek kısmını kimse çözemez ama vucuda bi desen işlemek konusunda teknik bilgi edinebilirsiniz...arkadaşların bahsettiği traning skinler alıştırma amaşlı kullanılır ve belirli bi düzeye gelince kullanılabilir traning ped e zarar vermeye bilirsiniz ama insan cildi çok daha hassastır ve dikkat gerektirir....sorunuz olursa yantlamaya çalışırım...

last_co
08-22-2007, 10:32 AM
ya ben bi kaç kişiyle irtibata geçmiştim işte bu çırak muhabbetine..elemanların hepsi böle kendini çok beğenmiş kasan tipler..abi geliiim takıliim para bile istemiorm diorm tepki acaip sert...onun için bu işler nası oluo bi bilen ya da ne biliim bi tanıdıı olan warsa ben hâlâ tavrımda ısrarcıyım alın beni işe...yoksa ewdeki kedim sakata gelcek ona göz öldürüorm..bi yardımcı olun yaw...

underground
11-06-2007, 02:37 AM
:D hehe bayagı hos sanırım ben senden bıraz daha sanslıyım:D. ben sabahlara kadar vıdeo ızlıyorum sureklı desen calııyorum benı tanıyan ban aguvenn lerde sag olsun ban adovme yaptırıyor kalıcı hemde bende bayagı ogrndım sayılır ama bıor profosyonel olmak ıcın onumde cok yol var ornegın vucudumda gorulmeyen bellı bolgelere elım alıssın dıye dovme yaptım cok ıgren duruyorlar ama:D onlar benım ılk goz nurlarım :D olrla mutluyum

tattoobyvolkan
12-10-2007, 09:31 AM
arkadaşlar bende bi dövme sanatcısı olarak o bahsettiğiniz kasıntılardan oluyorum sanırım...arkadaşlarıma hak veriyorum her ben geleyim takılayım dşyene geç desen 28 kişi dükkanın içinde nefes alamayız o açıdan sizin dediğiniz gibi ben geleyim para bile istemiyorum ...kadar basişt değil olay sen para istemiyosun ama para kazanacak bi iş öğrenmeye çalışıyosun ortalığı silmek makinaları temizlemekle olmaz bu eğitimin karşılığı ...dreamtattoo bünyesinde bi ders programı hazırlıyoruz isteyen kişi gelecek kurs ücretini ödeyecek ve eğitimini alacak ....çırak olayına gelince dövmeci ben geleyim diyeni değil ..kendisinin güvendiği kişiliğine inandığı kişiyi yanına alır ve ona eğitim verir yani sen ben geleyim para bil istemenmm diyince bişey olmuyo ...bizide hiç etkilemiyo ...8-10 senemi verdiğim işi aman bunuda kırmayayım öğreteyim diyemeyiz kusura bakmayın...

madlinetattoo
12-13-2007, 02:58 PM
volkan arkadas iyi izah etmiş durumu

marshallglcn
02-28-2008, 05:03 PM
arkadaşlar bende bi dövme sanatcısı olarak o bahsettiğiniz kasıntılardan oluyorum sanırım...arkadaşlarıma hak veriyorum her ben geleyim takılayım dşyene geç desen 28 kişi dükkanın içinde nefes alamayız o açıdan sizin dediğiniz gibi ben geleyim para bile istemiyorum ...kadar basişt değil olay sen para istemiyosun ama para kazanacak bi iş öğrenmeye çalışıyosun ortalığı silmek makinaları temizlemekle olmaz bu eğitimin karşılığı ...dreamtattoo bünyesinde bi ders programı hazırlıyoruz isteyen kişi gelecek kurs ücretini ödeyecek ve eğitimini alacak ....çırak olayına gelince dövmeci ben geleyim diyeni değil ..kendisinin güvendiği kişiliğine inandığı kişiyi yanına alır ve ona eğitim verir yani sen ben geleyim para bil istemenmm diyince bişey olmuyo ...bizide hiç etkilemiyo ...8-10 senemi verdiğim işi aman bunuda kırmayayım öğreteyim diyemeyiz kusura bakmayın...

nesman baslıyacak kurs yada basladımı ? ücret nekdarr,kursu bitiminde belge falaan verioomusnus? bilgi veririsenis cok seviniimm bnde bu işi öğrenmek için bööle bi kurs arıooodum bulamyınca bnde cizim yeteneğimi biras daha geliştireyim dedim ama gerek kalmadı bu kursa baslarım resim kursuna baslayacağım D:

emine
07-01-2008, 07:48 PM
ya mrb ben dövme yaptırmak istiyorum ama baya acıyomuş galiba. dövme hakkında çok az bilgim var bana biri nasıl yapıldıını düzgünce anlatabilir miiii ? :(

tattoo_by_onur_kesci
08-08-2008, 02:35 AM
bu kurs nezaman acılacak acılacaksa fiyatları nekadr yardımcı olablrmıısınız?ve kursun sonundan belge verıyrmusunuz?

spider
08-08-2008, 01:02 PM
0216 347 59 53 den bilgi alabilirsiniz

tattoo_by_onur_kesci
09-24-2008, 03:00 PM
yardımınız için
teşekkürler