PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : dövme ustası onur yücelden tavsiyeler

spider
09-25-2007, 08:39 AM
http://www.dreamtattoo.com/dream2.jpg (http://www.dreamtattoo.com/) http://www.dreamtattoo.com/images/dreamtattoo_00_template/spacer.gif

dövme yaptırırken

Dövme fiyatlandırmasında desenin büyüklüğü detayı ve renklendirmesi önemlidir,direkt bir fiyat verilemez yada yanlış olur fiyat için görüşmemiz gerekmektedir(Korkmayın inanılmaz pahalı değildir sırtınıza 50cmlik bir dövme istemiorsanız tabi:)
Fakat dövmenin fiyatından çok kalitesinin önemli olduğunu aklınızdan çıkarmayın.Çünkü yaptırdığınız deseni ömür boyu taşımak durumundasınız,ucuz dövme genelde kötü dövme demektir bunu unutmayın ,son zamanlarda dövmeci patlaması yaşanıyor,yol ortasında bile kalıcı dövme yaptırıyorlar.Bu şekilde yapılan dövmelerin hem hastalık yönunden hemde estetik yönünden başınıza sorun olacağını sakın unutmayın.40milyona yaptırdığınız bir dövmeyi çıkarttırmak milyarlara ve bisürü acıya neden olabilir.Bazı dövmelerde silinemeyebilir ayrıca.
Dövme herseyden önce sanat işidir ve sırf para kazanmak hırsıyla hiç bir sanat gecmişi ve hijyen bilgisi olmayan insanlar tarafından yapılmamalıdır.
Sonuç olarak size tavsiyem dövme yaptırmadan önce çok iyi düşünün ve çok iyi araştırın.

Burci
09-26-2007, 08:52 AM
zaten bir kaç senedir beri düşünmekteyim ama hala kararsızımmmm:((( sunu yaptırsam mı bunu yaptırsam mı filan ..çünkü ömr boynca duracak dövmelerimizii..doru kararları almak zorundayızzz...offff ...kelebek mi yaptırsam köpek izi mi yaptırsam yıldız mı yaptırsam:s....hühühüüüüü!!!

madlinetattoo
09-26-2007, 11:09 AM
kararsızsanız dövme yaptırmanızı önermıyoruz ben zaten yapmam kararsz musterıye dusunun iyice öyle gelın derım..bu işn gerı dönusu nerdeyse yok bırkere yaptırcaksınız.ömur boyu tasıyabılecegınız manevı bır anlam yukledıgınız desenlerı tercıh edın derım herzaman

Burci
09-27-2007, 12:30 PM
kararsız olduğum icin dövme yaptıramıyorum çünkü pisman olmak istemiyorum,haklısın..peki ya ilk önce bir kere yaptırayım en çok köpek izi yaptırmak istiyorum masum bisi yane..nasıl???

madlinetattoo
09-27-2007, 02:14 PM
pati izleri çok populer ve şirin desenler sen kendine yakıştırıyorsan bır desenı guzeldr önemli olan senin begenmen oyuzden cok kımseye danışmaman daha iyidir etkilenırsın cunki baskalarının zewklerınden..ben sahsen japon tarzı desenlerı ve haywan fıgurlerını sewerım mesela:))

Burci
09-28-2007, 09:19 AM
tabiki kendime yakıstırıyorum:) o zaman ilk önce köpek izi döwme yaptırayım,gerisini sonra..leğen yanında yaptırmak istiyorum yürüyormus gibi olcak en az 4 yada 5 tane..renksiz olcak süper olacak yaaa!!!:D
Eee döwmeci misin nesin???Yoksa bu sitenin ziyaretçi misin???

madlinetattoo
09-28-2007, 10:11 AM
bak ilk yazdıgına göre daha kararlı olmaya başladın :)fazla hızlı gıtme öle simdiden 4-5 dövme dusunme derim önce birini yaptırtta:P dreamceatcher dan gurayla yada umutla konusursan sana daha yardımcı olurlar sanırım yüz yüze..
Bu forumda senın pozısyonun neyse bende aynıyım dreamcather ın sahıbı guray cok sewdıgım bir dostumdur forum acınca uye olmasak olmazdı uye oluncada ilgilenmek gerekıyor tabı sewerım forum ortamlarını benimde köpek uzerıne bir forumum war..tek tuk yazıyoruz elımızden geldıkçe..
Ben ankara madline tattoodan onur yucel,bende tattoo sanatcısıyım,genelde dedikleri gibi dööömeci yani( dömeci adını sewmesekde cok) :)

Burci
09-28-2007, 10:31 AM
evet daha kararlı oldm simdi..galiba bana yrdmcı oldgun için..tesekkürler:)3 yada 4 olabilir ileri gitmim ama 3 sntm olucak normal yane,tamam onlarla konusurum kadıkoye
giderim bir gün..
amannınn sana döwmeci diolarsa ne güzel ben olsam hosuma giderdi tabiki deneyimliysemm hehee:)
m.oldum benim adım burcu...;)

madlinetattoo
09-28-2007, 10:41 AM
dövmeci garip oluyor gencler arasında ıyıde, kız arkadasının babası ne iş yapıorsun diyince dömeciyim super döverım baba diynce değişk oluyor :))

bende memnun oldum sitemede bakabılırsın www.tattooturk.com

kadıkoye mutlaka ugra yolun duserse en azından fıkır sahıbı olursun

Burci
09-28-2007, 11:03 AM
aaa evet doğru yaaa hiç aklıma gelmemistiii valla buraya kadar döwmeci sewgilim olmadı hihiii:) sitene girdim su an bakıorum yaptıran insanlar kırmızı,kabartma filan olmus kötü yaaa ama geçer..kesinlikle uğrayacağım;)

madlinetattoo
09-28-2007, 01:18 PM
napacan dömeci sewgılıyı zaten dömeciden sewgli olmaz duzgun hehe

madlinetattoo
09-28-2007, 01:55 PM
kızarmanın sebebı dövmeyi uygularken dewamlı pecetyle silmemiz gerekıyor ondan kızarır oda bıkaç saate gecer tamamen:) ugra ugra

Burci
10-02-2007, 01:27 PM
döwmeci sevgilim olursa tüm vücüduma yaptırırım hemde çok para vermemis olurum hehee...
uğrayacacğm uğrayacağm..

madlinetattoo
10-03-2007, 06:36 PM
hatun kısmı uyanık işte :))

mermaid
05-27-2008, 08:28 PM
bende yaptırmayı düşünüyorum ama henüz kararımı veremerim çok kararsızım yaptırıcam yer belli omzuma yaptırıcam ama 3 şey arasında kalıyorum hep..kelebek,çiçek yada peri siz ne dersiniz :)

mrtpknsl
05-30-2008, 07:42 PM
peri çok iyi olur erkeksen kelebek yada çiçek pek iyi olmaz gibime gliyo benim ama ama kızsan yakışır

H4ngmaN
07-29-2008, 02:07 PM
dövmede bence fazla düşüncek bişey yok ya hiç unutamadığınız bieşy ya gerçekten beğendiğiniz bişey yada onsuz olmadığınız şeyi dövme olarak vücudunuza aktarın ben hep Galatasaraylıyım ve hep yanımda olmasını istedim Galatasaray Arması yaptırdım hiç pişman olmadım gurur duyuyorum !