PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : Dövme modeli hakkında yardım .....

pelin__
06-19-2009, 12:45 PM
uzun zamandır dövme yaptırmak istiyordum fakat aile izni acırmı acımazmı vs gibi konulardan ötürü hep ilerki bir tarihe atmıstım neyseki sonunda bu tür sorunlarımın hepsini aşarak 4 gündür feci bir araştırma içersindeyim.benim bi kaç sorum olucak
dövme modelim hakkında bi kaç düşüncem var birincisi kelebek dövmesi yaptırmak istiyorum bileğimin iç kısmına birbiri etrafında uçuşan yumusak hatlı böle şişko çizgifilm kelebeği gibi =)) birde çok sevgili kedimin pati izini yaptırmak istiyorum ama öle herhangi bir pati izi değil kendi kedimin izi olsun istiyorum bunun için nası bi sey yapabilirm yani izi nasıl alabilirim birde bu 2 dövmenin karışımı bişey nasıl olur sizcee yada ayrı ayrı farklı bölgelere mi yaptırmam daha iyi olur fikirleriinize acilen ihtiyacım var tesekkurlerr

tristan
11-18-2009, 06:14 PM
kelebek ayak bileği yada kürek kemiqi üzerine ii olabilir ama pati izi ile pet uyum sağlayacağını sanmıyorum.... pati ise kasık ve el bileklerinde qüzel duruyor ben kız arkadaşıma yaptım gerçekten hoşşş.... =)

bilekmedil
01-07-2010, 01:10 PM
tanıdığım bi ablamda sol ayak bileğinde iki tane kedi patisi var ayak bileğinde 10 numara durduğun canlı şahidiyim