Orijinalini görmek için tıklayınız : Çatlakları Kapatma
kabakk
05-18-2009, 09:27 PM
Selamlar ben 1 yıl evvel 110 kıloyken body e basladım ve 75 kıloya dustum yanı 1 yıl ıcınde 35 kılo bırden verdım takdır edersınızkı vucudumu buyuk oranda etkıledı ve karnımda catlaklar olustu e tabı bırde 1.5 yıldır spora devam edıyorum vucudumda oturdu yanı goze batan sadece gobegımdekı catlaklar onları dovme ıle kapatabılırmıyız dıye sorucaktım gercekten bılen bırılerı cevaplarsa cok sevınırım ıyı gunler.
kabakk
05-19-2009, 02:41 PM
Kımse cevap vermemıs mutlaka bılen bırılerı vardır lutfen onemlı bnm ıcın
kabakk
05-19-2009, 07:20 PM
Arkadaslar bu kadar dovmeden anlayan var dıye gecınıyorsunuz bır kısı bıle acıklama yapmadı cokmu zor buraya bısey yazmak.
kabakk
05-26-2009, 07:47 PM
bırı acıkla yapsın allah askına ya
berktoberk
06-11-2009, 07:07 AM
dövme ile catlak, yara vs. yerlerin kapatıldıgını bir cok yerde bulabilirsin.
hatta videolar bolumunde boyle birşey vardı sanırım.
untouchable
06-14-2009, 08:57 PM
bnim de sol kolumda uzunca bir yarık ve ufak kesik izleri var. ve bu izler beni artık cok rahatsız etmeye basladı. yara izlerini kapatmayla ilgili detaylı bilgi verirseniz sevinirm..
deepNdarkness
06-17-2009, 01:55 PM
öncelikle hoşgeldiniz
Dövme hiç bir deri deformasyonunu düzeltemez. sadece deforme olmuş deriyi deforme kısmından daha çok dövmenin ön planda gözükmesini saglar. deforme olmuş bölgeye bakınca deformasyon degil dövme ön planda olcagı için iz çok belli olmaz . ama şöyle bir gerçek vardırki sorunlu bölgelerde dövme boyası normal bir deride ki kadar etkili olmaya bilir ..
İsteediginiz modeli vs.vs. kafanızda belirleyin sonra dream catcher a yada gene dream catcher kadar kaliteli ,temiz , profesyonel ekipman ve profesyonel dövme sanatcısı olan bir studyoya gidip dövmeyi uyguluycak kişi ile konuşup en uygun ve en etkili yöntemi kararlaştırabilirsiniz....
DeepNdarknesS.......................
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.