Orijinalini görmek için tıklayınız : bu resmin anlamı nedir yaptırıcam da
erbuls
12-22-2008, 02:39 PM
Ustalar ben bu dövmeyi solbileime yaptırmkaistiyorum ama anlamını bilmiyorum anlayan varsa yardımcı olurmusunuz
http://img209.imageshack.us/img209/373/byerbulbi9.jpg
hornet
12-22-2008, 05:38 PM
Fantastik bir dövme olduğu için anlam aramak yanlış bence. Bu tıpkı zarif bir elf kızı yaptırmak gibi... Gözüne hoş geliyorsa bence yaptır. Bu arada ben gerçekten beğendim...
erbuls
12-23-2008, 03:54 PM
Fantastik bir dövme olduğu için anlam aramak yanlış bence. Bu tıpkı zarif bir elf kızı yaptırmak gibi... Gözüne hoş geliyorsa bence yaptır. Bu arada ben gerçekten beğendim...
beğendiine sevindim bende çokaraştırdım ve bunu buldum ama aykırı şeytanlı falan birşey olmasın diyede araştırıyorum amabenimde çok hoşumagitti bende fantastic şeylerden hoşlanıyorum yada şunuda yaptırmakisterim çince erbulsyazdırmakta olabilir cince harflerinerden bulabilirim?
miraz_62
12-24-2008, 09:39 AM
harbiden güzel bi dövme şeytanla aykırı bişe deil aile haricinde şeytanlada alakası yok rahat ol kardeş
hornet
01-07-2009, 01:49 PM
beğendiine sevindim bende çokaraştırdım ve bunu buldum ama aykırı şeytanlı falan birşey olmasın diyede araştırıyorum amabenimde çok hoşumagitti bende fantastic şeylerden hoşlanıyorum yada şunuda yaptırmakisterim çince erbulsyazdırmakta olabilir cince harflerinerden bulabilirim?
Ayrkırı bişi değil o yaw için rahat olsun. Ona bakarsan aykırılık kavramları insanların zaten dövme için yeterince var yani üzerindeki şekile takılıcaklarını hiç sanmıyorum eğer korktuğun buysa (: Benimde kolumda yanan bir maça as dövmesi var ve o dumanlar bir kurukafayı oluşturuyor. Yani aykırı olduğunu düşünmüyorum (: Çince harfler bu sitede var. Ancak artık suyu çıktı çince harflerin ben tavsiye etmiyorum.
hornet
01-07-2009, 01:50 PM
he bu arada bilek de feci acır be (:
KokopelliTattoo.org
03-22-2009, 02:29 PM
Sapında kurukafa dizaynı olan küçük bir bıçak. Bana kalırsa da şeytani bir yönü yok :)
saqhan
06-02-2009, 07:48 PM
Bence dövmeye kendin anlam kat.hangi anlama geldiğinden çok senin o dövme hakkında ne düşündüğün önemli ;)
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.