Orijinalini görmek için tıklayınız : bi bakıwer be kardeş :D
gitarist_pınar
03-30-2009, 06:45 PM
slm arkadaşlar işiniz yoksa size bişi soracağımmm:D :D ya bnde dudağıma piercing taktırmak istiore ama ailem karşı çıkore ya annemin dediği şeye bakın çok haywansıymış bnde diorumki olsn anne snuçta bizde biolajik olarak birer haywanız dimi ama:D :p öle işte plastik fln hak getire hiç bişeyye izin wermiolar acep bn taktrıp gelsem bişi derlermi tecrubelerini paylaşmak isteyenler buraa hadi bakammm:) :) :cool:
ben 6 Piercing takıpda Bi tanesini bile ailesine çaktırmamış biri olarak :D:D yardımcı oliiimm :D:D
Şindik eğer piercing yaptırırsan önce iileşmesini bekle iileştikten sonra ztn görselerde;
-Çıkarırsam Mikrop kapar, Delik Kalır bidaa kapanmaz, İddaa ya girdik arkadaşlarla 1 ay takmam lazım vs. vs. bişeler uydur işte ne blim accık yaratıcı ol :D
Bide Piercing in Topunu çıkart Sadece barı kalsın ztn bi süreden sonra dilinle Dişlerinle fln takıp çıkarabilin :D:D
konuşurken içeri çekersin yanlarından ayrılınca geri takarsın :D ben 1 aydır öle yapıom :D hala görmediler :D ELİMDE bile piercing var onu bile daha görmediler :D
ghostflower
04-01-2009, 01:15 PM
ya o piercingin ucunu deldirdikten ne zmn sonra ckrtabiliyosun deldirdiim gibi ucunu ckrsam bişi olurmu:D:)
eğer ucundaki Top tan bahsediosan ve Piercing şişmeyen bi bölgedeyse :D Boşta kalmaması şartıyla yani Bar deliği tamamen doldurması şartıyla çıkarabilirsin hemen..
Ama eğer şişen bi bölgeyse Bar biraz geride kalabilio bazen şiştiiğinde bar içeri gömülüo :D:D ama yeterince uzun değilse öle olur.. :D:D yoksa direk çıkarabilrisn top u :D:D tekniken ve mantiken heç bşe olmass :D:D
gitarist_pınar
04-01-2009, 04:06 PM
hmm thanxxx owen kardeş :D:D dicem bu bilimsel bi deney acaba wucudumuz metallerle tepkimeye giriomu:D :D :D :cool: heralde o zman bişi demezler:p yardımlarn için saolasnn... :rolleyes:
Aynn öle de :D:D yıllık ödevim fln de :D:D:D:D
ghostflower
04-01-2009, 08:57 PM
dudak ta piercing.şişen bi bölgemi bilemicem :D:D:Pyani henüz yptrmadm :Dyptrcm . saol engin bilgilerini pylastıın için:D:D:D:D
Bnm çenemde vardı :D yani Dudaın altında ortada..şişmişti :D dudaın dier yerleride şişio sanırım :D:D
ghostflower
04-02-2009, 01:05 PM
iimiş:D:Dne zmn gcmsti acaba?
gitarist_pınar
04-02-2009, 04:17 PM
hadi ya dduak şişiomu ya bide owen sadce iğne batrıldığ zman küçük bi acı weriomuş delme işlemi bittikten sonra hiçbir acı yokmuş doğrumudur...?:D:D
ghostflower
04-04-2009, 02:46 PM
yaa ben bugün piercing yptırdım ama o ucundaki top cıkmıyo nasıl cıkarcam sıkısmıs sanki koparcam nerdeyse :D
gitarist_pınar
04-04-2009, 05:06 PM
bilmiom ama sanrm çewirerek... :::::D:D
ghostflower
04-04-2009, 06:40 PM
:D:D:Ddalga gçme yaww.ama skı cok kesecem demiri:D
spider
04-05-2009, 07:14 AM
saat yönünnün aksi istikametinde çevir
ghostflower
04-05-2009, 03:12 PM
çook denedm yptırdıımda hiç acımıyodu artk uraşmaktan cok acıyo.hep benim basıma glir ztn böyle şeler:):D
gitarist_pınar
04-06-2009, 02:46 PM
ya madem taktırdğın yere git yardmcı olsnlar belkide sen acıyo die fazla çewiremiorsundur wsss...:D:D bide şey ya annenler gördü mü peki çıkaramıosun ya
Eğer labret veya çift toplu çemberse çevircen.. başka yolu yok :D:D tek toplu çemberse çek çıkar :D:D
Bu arada Pınar.. şu acı olayı okd mühim deil :D iğne tamamen girdikten sonra nerdeysi Hiç acımıo..
Zaten delenler Buz, Local Anestezik etkili Krem ler falan kullanıolar.. fazla acımıo.. ben mesela elimi delerken sadece 1 dk falan buz tuttum delerken Hiç Bşe hisstemedim hemde hiçç.. :D:D iğne deldi geçti okdr :D:D ama tek elle topu takması zordu okdr :D:D
ghostflower
04-06-2009, 03:58 PM
vlla dha gtmem.mesela ben ölceek gibi hasta olsam zorlamasalar yne gtmem:D:D:D:Dben acıya dayanıklıyım.mesela uyusturmadan deldi adam.bişi olmadı.annem biliyodu.ama görünce öleee suratıma bktı bktı doru dürüst byerine yaptrsaydın bari dedi nereye ddm brn dedi.brn doru dürüstmüs,bide cok cirkin olmusum:D:D:D:Pşimdide cıkar kapansın diyo:Dolduu....bbmlada ztn evde nadiren karsılasıyozz:D:Dhem ona neki(grçi annemede ne):D:D:D:Dsrada dövme vr.
owen:acıya dayanıklıyım ddmde o kadar da deil.çekip nsl ckarcam:D:D
gitarist_pınar
04-06-2009, 05:05 PM
lap die :D:D
:D:D:D ya şimdi iki çemberin bi ocu boş :D oraya da top takılıo :D işte onu çek çıkar :D:D bimki öleydi :D
ghostflower
04-07-2009, 01:53 PM
cıktı dün aksam cıktıı:Dgüray abiye sormustum krgbrnla tut öle çevr dene ddi öle yptm oldu:D:D:D:D
asudsauduasdu:D kargaburunlamı çıkarabildin anca :D:D:D
gitarist_pınar
04-08-2009, 03:48 PM
wa be güzel yöntem :D:D onlada çıkmasa neyle çıkarcaktn bilmem :D
Artık tornacıya fln giderdi :D:D
gitarist_pınar
04-09-2009, 01:10 PM
winç çağırırdık :D:D
ya bu arada sen yaptırdınmı piercing :D noldu söledinmi ailene izin aldınmı :D:D ne dediler hala hayvansı olduunu mu düşüolar :D:D
deepNdarkness
04-16-2009, 05:52 PM
hayvansı :D :D :D perfect :D :D
gitarist_pınar
04-16-2009, 06:25 PM
bn yaptırdm dedim ya hatta ban takıorum ddm unuttun mu :D:D
hıı srry ya :D doru takmııştın :D:D nse gözün aydın...kulakların manisa :D fln deeeeermiim:D iirençti dme :D :D öldrn bniee :D
gitarist_pınar
04-17-2009, 04:07 PM
kusura bakma ama iğrenti :D:D yok kanka iidir işte :DD:D::D :P
es bu kafayla bu kdr oluo idare et :D:D
gitarist_pınar
04-20-2009, 01:47 PM
es bu kafayla bu kdr oluo idare et :D:D
imza ada süpermiş :D:D
süper insanın süper imzası olur :P:P:P çoh mütevaziim dme :D
gitarist_pınar
04-24-2009, 06:54 PM
ölesen :D:D
öleyim dmee :D:D:D........... öldürün bni :D
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.