Orijinalini görmek için tıklayınız : aydinger kağıdı
alchemist
06-11-2009, 11:15 PM
arkadaşlar ben kendim hint kınasıyla arkadaşlara amatör dövmeler yapıyorum ama kağıda nasıl bir kalemle çizim yapmalıyım kurşun kalem istiyorum ama kurşun kalemde deriye çok gelçmior vede çok silinik çıkıyor bunun için ne tavsiye edersiniz stabilo kalemde çok çıkmıyor haberiniz olsun:confused: :confused:
miraz_62
06-14-2009, 04:28 PM
aydınger yerine yağlı kağıdı dene parşümen büyüklüğünde aydınger jelatinimsidir ama o öyle değil. kalem olarakta pilot kalemi denersen bi sonuç alabilirsin
alchemist
06-16-2009, 12:15 PM
teşekürler bende zaten yağlı kağıda geçtim ama sorunum şu rolonu sürüdüğünüzde deriden eliniz deyince dağlıyor bunun bir çözümü varmıdır izlediğm dövme videolarında peçeteyle silindiğinde bile dağılmıyor bunun özel bir kalemimi vardır dövme yapan arkdaşlara sorum bu şimdiden teşekkürler
alchemist
08-24-2009, 09:16 PM
bi yardımcı olsanız arkadaşlar gerçekten çok merak ediyorum prof lar ne kulanır
spider
08-25-2009, 08:07 AM
profosyonel bir stüdyoda parasını ödeyip dövme yaptırırken iyi bir gözlemci olursan sorununu çözersin
yada bodydragon.com adresine tıkla iletişimden telefonla sor fiatlarını
sezgin
09-04-2011, 07:04 PM
ben de daha yeni geçici dövme yapmaya başladım aydınger kağıdından şekil geçmiyor kolumuza yardım edermisiniz ya kalemden kaynaklanıyor yada rolon danda olabilir demişlerdi bana yapmam için kusursuz hangi eşyalara sahip olmam gerektiğini söylermisiniz TEŞEKURLER
ben de daha yeni geçici dövme yapmaya başladım aydınger kağıdından şekil geçmiyor kolumuza yardım edermisiniz ya kalemden kaynaklanıyor yada rolon danda olabilir demişlerdi bana yapmam için kusursuz hangi eşyalara sahip olmam gerektiğini söylermisiniz TEŞEKURLER
Arkadaşım bu sitede soru sormak cvp almak anladığım kadarıyla ücrete tabi !! Zaten yukardada admin yazmış..Neyse ben sana yardımcı olayım öncelikle aydınger kullanma onun yerine kırtasiyelerde ilaç kağıdı diye geçer çokda ucuz ondan al.Ardından kalem için kopya kalemi diye iste kırtasiyeden verir.renk renk var.Rolon olarakda sıvı likit olanlardan değil diğer katı olanlardan kullan.En güzeli jaglerin ki.Kola kopya çıkınca 10 dk kadar bekle kurusun.Ozaman çıkmıyor kolay kolay.Yada en basiti bunları bulamam arayamam dersen dövme malzemesi satan yerlerden kopya kağıtları var onlardan al kullan..
profosyonel bir stüdyoda parasını ödeyip dövme yaptırırken iyi bir gözlemci olursan sorununu çözersin
yada bodydragon.com adresine tıkla iletişimden telefonla sor fiatlarını
Forum açmışsınız ama ne yazıkki yardımcı olmaktan uzaksınız.Muhtemelen bu cvp dan sonra benide silerseiniz siteden..Sorun değil.İnsanlara yardımcı olmak bu kadar zorsa böyle bir paylaşım sitesi açmasaydınız arkadaşım.Nedir yani devlet sırrımı veriyorsunuz 2 kelime yazınca.Ayıp ya ayıp..Sizler doğarken dövmeci olarakmı doğdunuz acaba elinizde dövme makinesiyle.Nede çabuk unutuyor insan değilmi dününü !!!!!!! tabi para kazanmıyorsan yardım etmeninde anlamı yok değilmi... Herşey para değil... :mad: :mad: :mad: :mad: :mad: :mad:
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.