Orijinalini görmek için tıklayınız : Acil bakarmısınız !!
Linave
02-16-2010, 03:39 PM
Ben dun kendım normal iğneyle dudagımın köşesini deldim pek bi acı hissettiğim söylenemez açıkçası gidip dışarda deldirmeye daha çok korkuyorum sanırmm mikrop kaptı şişti ama iniyo.. ya sorun şuki iğneyi soktugumda dudagımın ıcınden cıkıyo fakat kupeyı taktıgımda çıkmıyo sanırım ığne daha ince oldugu ıcın ama nasıl yapıcam yanı dudagımın ıcınden cıkarmam gerek kupeyı?yanı dıştan tkıyorum içteki deliği bulamıyorum.. Forumda biraz okuduma 1,5 2 ay Çıkaması gerekıyormş piercing in ben dün kendim deldim ve ailem izin vermediği için kupesız yattım kapanmadı :) .. okuldada takmadım arada bır ıcıne gırıyormu dıye soktum ıgneyı ama artık nolur nolmaz takıcam bantla gezıcem neyse soruma Yanıt alabılırım umarım
spider
02-17-2010, 05:27 AM
kendi başına yaparsan böyle olması normal
en yakın profosyonel bir piercer a git ve böyle şeyler bir daha yapma
ailen izin vermiyorsa ve yaşın tutmuyorsada deldirme
Linave
02-17-2010, 11:34 AM
yaşım tutuyor. aslında ben soruma cevap ıstıyordum=)
chatlaq_haadun
04-01-2010, 04:51 PM
benDee kenDimee arKdsLarımaa deLim yaPı0orum .. aSlında biLmeDen yaPman ve iLtahap kapTrmanDa hata yaPmısın .. iLk oLarak 1-2 aY taKmaSsan kaPAnır ve heR ellediqinDe cok caNın yanar .. o yzDen eqer deLik taMamen kPnmaDıysa taKıp bDaha hic cıKarmaMan cok ii oLur .. küPeyi fLnda bırak qiT knDinee bi pieRsinq al ... heR qün dÜZenLi kRem süR vee tuzLu su iLE yIkaa.. teMzLiqii cok öNemLii cnKü ..
bEndee oKuLdaa üsTünee yaRa banDı yaPısTırı0orum .. sNA da taVsiee eDerim .. hDy bb :D :D
vBulletin v3.6.4, Copyright ©2000-2012, Jelsoft Enterprises Ltd.