![]() |
![]() |
![]() |
|
|
#1 |
|
Junior Member
![]() |
Slm, 4 yıl önce göbeğimde piercing vrdı ancak 5-6 ay kadar sağ kalabildi. ilk iltihap yara vs olması normal olabilirdi, atlatmıştım ve iyileşmişti. fakat dha sonra kabuk bağlamaya başladı ve deri incelmişti. nitekimde deri inceldiği için koptı :/
2. delimde titanyum yerine teflon ile delim yaptırmıştım, onunda başına aynısı geldi. :/ aradan 4 yıl geçti 3. kez deldirtmek istiyorum. acaba yine aynı reaksiyon ve kopma olayını yaşarmıyım? ve bnm gbi bir kaç kez deldiren oldu mu aranızda bu merak konum? profesyonellere bir diğer sorum is, dudağımı da deldirtmek istiyorum ancak işyerinde problem olacağını bildiğim için bioflexleri araştırmaya başladım. ilk delim de önerilmediğini duydum. fark nedir + teflon dedikleri bu sanıyorum? Cevap alabilirsem sevinirim... |
| Offline |
|
|
|
#2 | |
|
Junior Member
|
Alıntı:
senin problemini yaşayan bir kaç kişi oldu doktora gittiklerini ve doktorlarının piercing yaptırmalarında bir sorun olmadığını söylediklerini söyleyerek göbeklerini deldirdiler. bizde bioflexi ilk delimde önermiyoruz.
|
|
|
#3 | |
|
Junior Member
![]() |
Alıntı:
bu cepte. ![]() Göbek olayına gelince bir aklıma takılan konu 2.delimde sprey ile uyuşturulduğu halde acımıştı, o yetersiz kalınca lokal anestezi bandı yapıştırmışlardı, acı veri olmuştu özetle. Biraz çekincem bu 3. delim için açıkçası. Şuanlık araştırıyorum, yer konusunu sizin için tepkiler güzel. Gelip görüşmek isterim. |
|
| Offline |
|
![]() |
| Seçenekler | |
| Stil | |
|
|
|
Bütün Zaman Ayarları WEZ olarak düzenlenmiştir. Şu Anki Saat: 11:06 AM . |
şube 2:bağdat caddesi iskele sok. no:30 (zemin kat) caddebostan kadıköy/istanbul
telefon: 0216 368 62 25
gsm:0532 417 17 89
www.tattoo.gen.tr